Big Green Egg -savustuslastut hikkori-saksanpähkinäpuu 3 l
Code: BG113986Product detailed description
Enemmän lisävarusteita tarkoittaa enemmän vaihtoehtoja, enemmän hauskuutta ja enemmän ruokailukokemuksia. Parhaan mahdollisen hyödyn saaminen grillistä Big Green Egg on kulinaarinen haaste.Valitse siis oikeat lisävarusteet ja ryhdy todelliseksi EGGmasteriksi.
Puulastut tuovat grillattuun ruokaan savuisen aromin. Voit valita useista eri puulajeista, joista jokainen on erilainen, joten voit improvisoida ja luoda uusia makuyhdistelmiä.
- Pekaanilastut tuovat runsaan mutta herkän maun, joka sopii kanalle ja kalalle. Pekaanipuun savu antaa siipikarjalle kullanruskean värin, mikä lisää sen "houkuttelevuutta".
- Omenahakkeettuovat lihaan luonnollista savuista makeutta, joka sopii täydellisesti kalaan, mereneläviin ja siipikarjaan.
- Kirsikkasipsit Kirsikkasipsit ovat hyvin mietoja, ja niissä on kevyt hedelmäinen aromi. Suosittelemme niitä siipikarjalle, naudan sisäfileelle, lampaanlihalle ja sianlihalle.
- Valkoisesta saksanpähkinästä valmistetut hikkorilastut parantavat huomattavasti minkä tahansa punaisen lihan makua, et voi mennä pieleen myöskään sianlihan ja siipikarjan kanssa.
- Puun savustuslastut grillatun ruoan hienosäätöön
- Helppo käyttää - vain liota ja heitä hiillokselle
- Yksinkertainen tapa kokeilla ruoan makua ja tuoksua
- Valmistettu Yhdysvalloissa
- Pakkaus sisältää 3 l haketta
Additional parameters
Category: | Hiili, briketti ja sytyttimet |
---|---|
Weight: | 0.67 kg |
EAN: | 665719113986 |
K překladu: | CZ AUTO |
Tuotetyyppi: | Grillitarvikkeet |
Kpl setissä: | 1 ks |
Margin: | D |
Valmistaja: | Big Green Egg |
Margin-category: | C |
1
2
Be the first who will post an article to this item!
✓ Big Green Egg® je výrobce ikonického grilovacího systému EGG |
![]() |
Big Green Egg® je největší světový výrobce a distributor perfektního keramického varného systému EGG. Tento ikonický gril, zčásti zhotovený z keramiky vyvinuté americkou NASA, patří k nejlepším produktům ve své třídě. A to v celosvětovém měřítku.
Na samém počátku americký opravář a podnikatel Ed Fisher využil principu tradiční, japonské, hliněné pece kamado. Když otevřel v roce 1974 svůj první obchod v Atlantě, prodával jednoduchý hliněný sporák. Ten byl založený na designu a materiálech používaných před tisíci lety. Navzdory skvělým kulinářským výsledkům, byly původní grily příliš křehké. Proto bylo nutné inovovat design a materiál. Pro novou generaci produktů se začal používat typ keramiky, vyvinutý NASA pro vesmírný program. Výsledkem byl EGG, který známe dnes. Odolný gril, který je vhodný k celoročnímu použití.