Teräspannut de Buyer
Ranskalaiset hiiliteräspannut
koko eliniäksi
Katso
de Buyer – ikoniset teräspannut vuodesta 1830
Ranskalainen de Buyer todella hallitsee pannunvalmistuksen taidon. Hiiliteräspannu ”vanhenee kuin viini”, ja mitä kauemmin ja useammin sitä käyttää, sitä paremmat sen ominaisuudet ovat.
Luonnollisesti tarttumaton pinta
Hiiliteräs muuttuu tarttumattomaksi käytön myötä. Pinnan tumma pinnoite on juuri se, mitä etsit. Voit yleensä vain pyyhkiä pannun puhtaaksi talouspaperilla kypsennyksen jälkeen, ja ohut öljykerros auttaa suojaamisessa.
Optimaalista ruskistusta
Teräs johtaa lämpöä upean tasaisesti. Samalla se on lujaa ja vakaata, joten se ei pullistu keskeltä ajan myötä, toisin kuin kevyemmät tarttumattomat pannut. Pihvit ja pannukakut kypsyvät aina tasaisesti koko pinnalta.
100 % luonnollinen
Teräksessä on 99 % rautaa ja 1 % hiiltä, joten se on 100-prosenttisesti luonnollista materiaalia. Pannuissa on suojaava luomumehiläisvahasta valmistettu pinnoite. Ne ovat ympäristöystävällisiä, kierrätettäviä tuotteita, jolla on pitkä käyttöikä.
Herkullista ruokaa
Tarttumattomalla pinnalla varustettu pannu ei pysty tähän – ruskistumisreaktioon. Teräs- tai valurautapannulla liha ruskistuu nopeasti. Pinnalle muodostuu maukas kuori, ja nesteet pysyvät sisällä. Ulkoa ruskistettu ja sisältä mehukas = maukkaampaa ruokaa.
Video-opas
Kuinka polttaa teräspannu
Ei tarvitse pelätä! Pannut on niin sanotusti poltettava ennen ensimmäistä käyttöä. Näin hiiliteräs muuttuu tarttumattomaksi. Pannu ei ole enää hopeinen, mutta kuten ranskalaiset tietävät – mitä tummempi, sitä parempi.
56 items total