Kun sinun on kuorittava omena, pilkottava yrttejä tai käsiteltävä lihaa tarkasti, kokin veitsen pitk...
Veitset
Tiesitkö, että oikein teroitettu veitsi voi säästää jopa 50 % aterianvalmistusaikaa? Sen lisäksi ter...
Tarkka, terävä ja monikäyttöinen. Tämä on varras, jolla voi paitsi varrastaa lihaa, jota varten se o...
Tarvitsetko todella erityisen kinkkuveitsen vai pärjäätkö sillä, mitä sinulla on käsilläsi? Jos pidä...
Lihaveitsi on tinkimätön työkalu, joka on suunniteltu kovaan työhön. Se leikkaa lihaa kirurgisella t...
Tarkka ja helppo lihan ja kalan leikkaaminen - tätä tarkoitusta varten viipalointi- ja leikkuuveitse...
Pehmeät jäävät kiinni, kovat murenevat ja jotkut vaativat paljon voimaa - juuston leikkaaminen taval...
Kun on kyse lihan leikkaamisesta ja luiden pilkkomisesta, tavallinen veitsi ei riitä, ja tässä kohta...
Ei hävikkiä, ei liukastumista eikä käden rasitusta - näin työskentelet kuorintaveitsellä. Se on suun...
Fileointiveitsi on välttämätön työkalu kaikille, jotka ovat ylpeitä tarkasta ja tehokkaasta lihantyö...