Pannukakkujen valmistaja: miksi tarvitset sellaisen ja miten valita oikea sellainen

Makeat, kuohkeat, vielä kuumat pannukakut hedelmien tai jogurtin kanssa, vaahterasiirapilla tai isolla lorausella kermavaahtoa, kanelilla tai vaniljasokerilla päällystettyinä... Tunnetko sinäkin tuon viikonloppuaamun mukavuuden? Kunnon pannukakkukone tekee tämän ikonisen aamiaisen valmistamisesta paljon helpompaa. Miten valita oikea pannukakkupannu ja miksi se ei missään nimessä saisi puuttua keittiöarsenaalistasi? Et mene pieleen oppaamme avulla.


1. Miksi erityinen pannukakkupannu?

5 SYYTÄ HANKKIA PANNUKAKKUKONE

  • Pannukakut ovat samanlaisia kuin tavallisella pannulla, ja voit valmistaa helposti useita kerralla.
  • Tarttumattoman pinnan ansiosta voit aina olla varma täydellisestä lopputuloksesta ilman palamista.
  • Kulina valitsee sinulle tuotemerkkejä, jotka käyttävät terveysturvallisia materiaaleja edistääkseen äärimmäistä makuelämystä ja säilyttääkseen upeat ominaisuudet tulevina vuosina.
  • Monipuolinen käyttö: sinun ei tarvitse tehdä pannukakkuja vain pannukakkulevyllä, vaan voit käyttää sitä myös täydellisten härkäpapujen, perunapannukakkujen tai jopa pienten munakkaiden paistamiseen.
  • Hymyilevät pannukakut saavat lapsesi hymyilemään entistäkin enemmän.

Olipa sinulla sitten lapsia tai haluat muistella huolettomia vuosia, pannukakkupannu on keittiössäsi välttämätön. Jos haluat saavuttaa täydellisyyttä, tavallisen paistinpannun sijaan voit käyttäälaadukas pannukakkujen valmistaja takaavat valmistettujen herkkujen täydellisen ulkonäön ja maun ja tekevät ruoanlaitosta myös paljon nopeampaa ja helpompaa.





MITÄ ON OTETTAVA HUOMIOON ENNEN PAISTINPANNUN OSTAMISTA

  • Liesityyppi - käytätkö kaasu-, keraamista vai induktiokeitintä? Varmista, että pannu sopii yhteen liesiasi kanssa.
  • Käytetyt materiaalit - teräspannu kestää vuosia, titaani on kevyttä ja lähes huoltovapaata ja alumiini on kuumaa hetkessä.
  • Tarttumattomuus - jos et halua, että hyvännäköisten leipien sijasta jää paloja revenneestä taikinasta, valitse aina laadukas pannu, jossa on tarttumaton pinta.
  • Koko - voit valita useista erikokoisista pannuista, joilla voit helposti valmistaa jopa seitsemän pannukakkua kerralla, ja erikoisuutena ovat poffertjes-pannut, joilla voit valmistaa jopa 30 minipannukakkua kerralla.

Parhaat pannukakkupannut asiakkaiden arvostelujen mukaan

2. Mitä materiaalia valita?

Valurauta, titaani, teräs tai alumiini - oikean materiaalin valinta ei ole aina helppoa.paistinpannu tehty. Siksi kannattaa tietää, miten käytetyt materiaalit eroavat toisistaan ominaisuuksiltaan, jotta olet aina mahdollisimman tyytyväinen lopputulokseen.


Ocelové pánvičky na lívance

Teräksiset pannukakkupannut

Teräs erottuu edukseen lähinnä kestävyydellään ja kyvyllään johtaa lämpöä melko tasaisesti. Asianmukaisella käytöllä ja kunnossapidolla seteräksinen pannukakkupannu elämäsi apuri.

Polta teräs kunnolla ennen ensimmäistä käyttökertaa ja tiedä, että jokaisella seuraavalla käyttökerralla teräksen ominaisuudet paranevat ja pannu saa luonnolliset tarttumattomuusominaisuudet ilman lisättyjä pintakemikaaleja. Lisäksi se antaa sinulle vielä yhden hyvän syyn nauttia syntisen hyviä pannukakkuja joka päivä - autat pannuasi!

Teräksisten pannukakkuraudan edut ja haitat

Edut

  • Korkea kestävyys ja lujuus
  • Tasainen lämmön johtuminen ja pidättyminen
  • Luonnollinen tarttumaton, joka vain paranee ajan myötä
  • Soveltuu myös induktiolle - terästä voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisellä keittotasolla.
  • Pitkä käyttöikä - teräspannu (kuten hyvä viini) ei vanhene, vaan kypsyy.

Haitat

  • Voidaan pestä vain käsin, teräslenkki sattuu
  • Jos huolto on riittämätöntä voi ruostua

Alumiiniset pannukakkumuotit

Massiivisella alumiinisella pannukakkupannulla on erinomaiset lämmönjohtavuusominaisuudet, se kuumenee nopeasti ja johtaa lämpöä hyvin juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

Mutta koska alumiini itsessään ei tule hyvin toimeen ruoan kanssa, alumiinipannuissa on tarttumaton pintakerros, jotta pannukakkujen kääntäminen ei olisi painajainen. Alumiiniset pannukakkumuotit ovat myös kevyitä ja helppokäyttöisiä.

Nadpis blok s obrázkem VPRAVO

Alumiinipannujen edut ja haitat

Edut

  • Pieni paino - käsittelymukavuus
  • Soveltuu myös induktiolle - voidaan käyttää induktiokeittotasolla.
  • Tasainen lämmön johtuminen koko alueella
  • Lyhyempi lämmittelyaika - alumiini on toimintavalmiina hetken mielijohteesta.
  • Edullisempiverrattuna muihin materiaaleihin

Haitat

  • Suurempi alttius naarmuille muut kuin liimautuvat kerrokset
  • Halvat mallit saattavat ajan myötä halventua.deformoituvat ja taipuvat


Litinové pánve na lívance

Valurautaiset pannukakkupannut

Valurautaisista keittoastioista tulee kuolematon osa jokaista hyvää keittiötä. Se on raskas, vankka ja kestää ongelmitta myös todella äärimmäisiä olosuhteita.

Voit käyttää valurautapannua kaasulla, sähköllä ja induktiolla, eikä sinun tarvitse edes huolehtia sen laittamisesta avotulelle tai grilliin. Ja jos jonain päivänä vahingossa syöt pannukakkuja liikaa (mitä emme laske), voit käyttää valurautapannua jopa välttämättömään itsepuolustukseen tai kuntoiluvälineenä.

Valurautapannukakkujen edut ja haitat

Edut

  • Kestää tulevien sukupolvien ajan- valurauta on käytännössä tuhoutumatonta
  • Erinomaiset lämpöominaisuudet - lämpö kestää pitkään ja paksujen seinämien ja pohjan ansiosta se johtaa lämpöä täydellisen tasaisesti.
  • Osittain tarttumaton - tarvitaan pieni määrä rasvaa, mutta käytön myötä tarttumattomuus lisääntyy hieman.

Haitat

  • Altis ruostumaan - valurauta ei ole veden ystävä, joten varmista, että se kuivataan huolellisesti heti ja vältä pesemistä astianpesukoneessa.
  • Suurempi paino - käsi sydämelle, se ei tule olemaan kuin paperin kanssa näpyttelyä.


3. Tärkeimmät kriteerit pannukakkukoneen valinnassa

Okei, nyt olet ehkä arvannut, että pannukakkukone ansaitsee paikkansa keittiössäsi. Mitkä ovat kultaiset säännöt, joita kannattaa noudattaa, kun valitset sellaisen?


3.1 Tarttumattomuus!

Revittyjä pannukakkuja ja palaneita taikinapaloja? Ei voida hyväksyä! Ostat erityisen paistinpannun vain siksi, että saat lopputuloksen... täydellisen pyöreitä, kuohkeita pannukakkuja. Älä väheksy vaatimuksiasi ja etsi pannu, joka ei pilaa ruoanlaittoponnistuksiasi.

  • Kuten edellä todettiin, teräspannu saa luonnostaan tarttumattoman pinnan, kun se on poltettu kunnolla ja sitä on käytetty joka kerta.
  • Jos et halua odottaa, voit valita laadukkaan pannukakkupannun, joka on valmistettu alumiinista ja jossa on tarttumaton pinnoite, joka takaa paahtumattoman lopputuloksen mutta on alttiimpi naarmuille.
  • Valurautapannu sen sijaan kestää sukupolvia, mutta sen tarttumattomuusominaisuuksia on usein parannettava pienellä määrällä rasvaa.

Nepřilnavost

Vinkkimme:
"Älä naarmuta" tai herkkiä ruoanlaittovälineitä varten.
->
Image
Keittiövälineet kaikille pinnoille
Valitse laajasta valikoimasta silikonisia, muovisia ja puisia paistinpannuja, kauhoja, lastoja tai lastoja, jotka eivät vahingoita uuden pannusi pintaa!

Laadukkaat vääntimet ja lastat.

Na velikosti záleží

3.2 Koolla on väliä!

Voit valmistaa pannulla esimerkiksi 3 isompaa pannukakkua, 7 pienempää tai jopa 30 minipannukakkua! Se on sinusta kiinni, minkä kokoisia haluat.

Mutta mitä me sanomme, taikinan kulutus pannulla ja yleinen "rikkaus" lautasella on plus tai miinus samanlainen, ja kyse on enemmän esteettisestä ja puhtaasti subjektiivisesta vaikutelmasta. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä kyse on siitä, kuinka moni innokas ruokailija nauttii annoksensa.

3.3 Teetkö ruokaa kaasulla, sähköllä vai induktiolla? Varmista, että fritter sopii keittotasollesi!

  • Kaikki pannut eivät sovellu induktiokäyttöön, joten ole varovainen ja valitse pannut, jotka on valmistettu ferromagneettisesta materiaalista - ruostumattomasta teräksestä, valuraudasta, teräksestä jne.
  • Induktiokeittotasoja lukuun ottamatta sinun ei tarvitse olla kovin huolissasi, sillä useimmat pannukakkukoneet pärjäävät kaasu-, keraamisilla ja sähkölevyillä.

Elektřina nebo indukce?

Yksi hyvä pannukakku riittää: panosta luotettuihin tuotemerkkeihin.

Markkinoilla on lukemattomia keittiövälineiden valmistajia, ja monet niistä tarjoavat paistinpannuja. Eri tuotemerkit eroavat toisistaan paitsi hinnaltaan myös laadultaan. Jos etsit laitteita, joista voit nauttia vuosia, odota hieman korkeampaa hintaa, mutta pannupannu palkitsee sinut vertaansa vailla olevalla kestävyydellä. Me Kulinassa valitsemme hyväksi todettuja tuotemerkkejä, joita ostamme ja käytämme itse.

Image
Mutta!
Pannukakkupannu vai pannukakkulevy?

Jos et pidä kiinni täydellisestä pannukakun muodosta tai jos pidät ohuista pannukakuista ja nautit vain satunnaisesti hiivapannukakkuja, etsi pannukakkulautanen.

Erityisissä pannukakkupannuissa ei ole halkaistua pohjaa, joten niillä voi valmistaa suuria pannukakkuja ja munakkaita. Niillä voi kuitenkin valmistaa myös pienempiä pannukakkuja, mutta on otettava huomioon, että muoto ei useinkaan ole säännöllinen ja taikina saattaa valua paloista, kun valmistat useita pannukakkuja kerralla.

Kumpikaan näistä erikoispannuista ei jää keittiöön. Yksityiskohtainen oppaamme auttaa sinua ostamaan pannunalustan.

Vinkkimme
Lue myös
->
Image
Pannukakku-grilli - asiantuntijaneuvoja
Jos haluat kokeilla ohuita ranskalaisia pannukakkuja pannukakkujen ohella, sinun ei kannata jättää keittiöstäsi pois erityistä pannukakkulautasta. Mitä etsiä, kun valitset sellaisen?
FAQ
Usein kysyttyjä kysymyksiä, kun haaveilet pannukakkuja
Mitä eroa on pannukakulla ja pannukakulla?
Pannukakku on ohut, suurempi pannukakku, joka on valmistettu jauhoista, maidosta ja munista koostuvasta taikinasta. Pannukakku on halkaisijaltaan pienempi ja kuohkeampi kuin pannukakku, mikä johtuu hiivan tai leivinjauheen käytöstä.
Millaisia jauhoja käytetään pannukakkujen valmistukseen?
Voit käyttää sekä tavallista että puolikarkeaa jauhoa, myös ohrajauho sopii. Tavallisista ja ohrajauhoista valmistettu taikina levittyy paremmin, kun taas puolikarkeista jauhoista tulee vähemmän kokkareista.
Miten tehdä pannukakkuja ilman hiivaa?
Oletko luvannut läheisillesi pannukakkuja aamiaiseksi, mutta sunnuntaiherätys on pettänyt eikä sinulla ole aikaa hiivapannukakkutaikinaan? Ei haittaa, käytä leivinjauhetta. Siinä on tuttu hiivainen jälkimaku, mutta se on helppo poistaa, jos korvaat osan taikinan maidosta käymistuotteella - esimerkiksi jogurtilla tai kefiirillä.
Miksi pannukakut palavat?
Jos paistokset tarttuvat pannun pohjaan, voit lisätä hieman rasvaa itse taikinaan (voi tai auringonkukka-, rypsi- tai kookosöljy toimii hyvin). Paraskaan taikina ei kuitenkaan tee ihmeitä, ellei sinulla ole kunnon pannukakkupannua, jossa on tarttumaton pinta ja täysin tasainen pohja.
Milloin pannukakut käännetään?
Oikea aika kääntää paistokset on, kun taikinan pinta näyttää hieman paisuneelta ja pieniä kuplia alkaa muodostua.


Lopullinen yhteenveto

Voit hemmotella itseäsi tai koko perhettä pannukakuilla (ei vain) aamulla.

  • Varmistaaksesi, että tämä herkku ei koskaan tuota pettymystä eikä sinun tarvitse tehdä liikaa töitä, varustaudu :llapannukakkupannu, johon taikina ei tartu. Valitse alumiinista, teräksestä tai valuraudasta valmistetut pannut.
  • Älä unohda yhteensopivuutta keittolevyn kanssa, varsinkin jos käytät induktiokeittoa.
  • Koon osalta valitse puhtaasti .mieltymystesi ja ruokailijoiden määrän mukaan.