Lihapannu? Vain teräksinen.

panvicka na maso

Täydellisen mehevän pihvin valmistaminen vaatii taitojen lisäksi myös oikeat välineet. Lihan ystäville teräspannut ovat itsestään selvä valinta - ne ovat kestäviä, monipuolisia ja johtavat hyvin lämpöä. Tutustu siihen, miksi tätä tuhoutumatonta vakiokalustoa ei pitäisi puuttua myöskään sinun keittiöstäsi.

Teräspannut: 5 ominaisuutta, joita arvostat
  • Kestää kaikkia lämpötiloja
    Teräksellä on erinomainen lämmönkestävyys, joten voit hyödyntää ruoanlaittoa korkeissa lämpötiloissa. Teräs myös johtaa ja varastoi lämpöä hyvin. Se on ihanteellinen valinta lihan kypsentämiseen korkealla lämmöllä.
  • Parantaa sen ominaisuuksia
    Lisätietoja :stäteräspannu kypsennät ja paistat, sitä parempi se on. Pannun käyttäminen mustuttaa sitä, mikä ei ole huono asia, vaan positiivinen muutos. Minkä muun keittoastian voi sanoa paranevan vuosien saatossa?
  • Täysin vaaraton
    Pintarauta pannut on erittäin kova, etkä naarmuta sitä normaalissa käytössä. Muista pannuista voi irrota pintakäsittelyaineita ja päästä ruokaan ruoanvalmistuksen aikana, mutta teräksen kanssa sitä ei tapahdu missään tapauksessa.
  • Kaikki lämmönlähteet
    Teräs on ferromagneettinen metalli, joten sillä voidaan valmistaa ruokaa kaikilla lämmönlähteillä, myös induktiolla. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, mitä teet tällä pannulla, kun hankit induktiolieden.
  • Vankka ja vankka
    Ensisilmäyksellä teräksiset keittoastiat antavat vankan vaikutelman, eivätkä ne vain näytä vankoilta, vaan ne myös todella ovat sitä. Oikealla käsittelyllä se palvelee sinua monta vuotta, ja voit jopa testamentata rakkaan pannusi jälkeläisillesi.
Laadukkaita teräspannuja

Parhaat teräspannut asiakasarvostelujemme mukaan

Mitä tehdä uudella teräspannulla?


Teräspannu on valmisteltava asianmukaisesti ensimmäistä käyttöä varten. Tätä kutsutaan polttamiseksi, jolloin kaikki epäpuhtaudet poistuvat ja voit käyttää pannua huoletta. Polttaminen tapahtuu kahdella tavalla.

Teräspannujen polttaminen öljyllä

Kaada ensin kiehuvaa vettä pannun päälle ja kuivaa se sitten pyyhkeellä. Kaada joukkoon pieni määrä öljyä ja laita liesi kovalle lämmölle ja kuumenna öljy siinä. Pyörittele pannua varovasti niin, että kuuma öljy peittää koko pannun pinnan. Öljyn pitäisi savuta perusteellisesti ja pinnan pitäisi muuttua mustaksi. Polton jälkeen pyyhi pannu kuivalla paperipyyhkeellä.

Teräspannujen suolapoltto

Sama vaikutus voidaan saavuttaa suolalla. Tässä tapauksessa tarvitset kilon tai kaksi suolaa pannun koosta riippuen. Pannun kuumeneminen kestää noin puoli tuntia, suola alkaa savuta ja sen alla oleva pinta muuttaa myös väriään. Kaada suola pois kolmenkymmenen minuutin kuluttua ja pyyhi myös pannu kuivaksi.

Video-ohjeet
Kuinka polttaa teräspannu
Teräspannun alkukäsittely ei ole turhaa puuhaa, ja sinut palkitaan pannulla, joka on täydellisesti valmis kulinaarista matkaasi varten!
pánve na maso
Teräspannun säännöllinen huolto
  • Ei karkeita työkaluja ja astianpesukone
    Vaikka teräspannu on erittäin kestävä, sitä ei kannata puhdistaa hiomalangalla tai hiekalla. Teräs ei myöskään ole hyvä ystävä astianpesukoneen kanssa, sillä useimmat tuotteet ovat klooripohjaisia, mikä voi vahingoittaa pintaa. Voimakkaan likaantumisen sattuessa voit polttaa sen uudelleen, jolloin lika poistuu luotettavasti.
  • Vesi ei ole lantion ystäväsi.
    Teräksessä ei ole ruostumattomuutta, joten se on aina säilytettävä pan kuivassa paikassa ja pyyhi se kuivaksi. Jos siinä palaa ruokaa, älä koskaan anna sen kastua. Vaarana on ruostuminen.
  • Öljyäminen
    Hemmottele pannuasi öljykuorella silloin tällöin. Päällystä puhdas, kuiva pannu millä tahansa ruokaöljyllä. Pannu saa hydrofobisen suojakerroksen, joka suojaa sitä osittain kosteudelta.
  • Värin vaihtuminen ei ole huono asia
    Säännöllisen käytön myötä teräspannu muuttaa väriään ja saa mustan pinnoitteen. Tämä ei ole vika eikä missään nimessä syy valitukseen. Musta pinnoite on merkki säännöllisesti käytetystä pannusta, jolla on erinomaiset ominaisuudet.
Lisätietoa teräspannuista

Astianpesuaineet


Vinkkimme
Lue myös
->
velikost pánví
Miten valita oikean kokoinen pannu?
Oikean kokoisen pannun valitseminen voi vaikuttaa merkittävästi ruoan laatuun ja makuun. Tässä oppaassa opit, miten voit valita kotitaloutesi kulinaarisiin tarpeisiin sopivan kokoisen pannun.
ocelove panve do trouby
Laadukkaat teräspannut: moderni paluu perinteeseen

Anna itsellesi ammattikeittiön tuntu -sarjan avulla.B Elementti ranskalaiselta De Buyer -yhtiöltä. Tämä sarja tarjoaa useita kokoja klassisia pannuja, grillipannun, paistinpannun, pihvipannun ja jopa .pannukakkupannu. Kaikki pannut soveltuvat myös uunissa paistamiseen täysmetallisen rakenteensa ansiosta.

De Buyer teräspannut
steak na panvi
Miten valmistaa pihvi teräspannulla?

Rasva on makujen kantaja, ja kalorien laskeminen pitäisi jättää ovelle, kun valmistat täydellistä pihviä. Lisää aina öljyä teräspannuun pihvin valmistuksessa, voit jättää sen pois vähärasvaisemmille lihoille.

Kuumenna öljyä kovalla lämmöllä, kunnes se alkaa savuta. Aseta pihvi siihen ja vähennä lämpöä vain hieman. Älä irrota lihaa pannulta väkisin; oikein sisäänvedettynä liha irtoaa itsestään. Älä pistele lihaa haarukalla, sillä mehut saattavat valua ulos ja pihvistä tulee kuiva.

Kun liha on irronnut toiselta puolelta, käännä se ympäri ja anna sen irrota toiselta puolelta. Teräskahvojen ansiostaB Mineraali voit jättää pihvin koko pannulla uuniin haluttuun kypsyysasteeseen asti. Haluatko tietää lisää yksityiskohtia pihvin valmistuksesta? Voilà - Tässä ne ovat.

Samaan aikaan toisellagrillipannu Valmista kasvikset pihvin lisäkkeeksi. Kesäkaudella älä unohda kesäkurpitsaa, paprikaa ja tomaatteja. Vihreät pavut ovat myös olennainen lisuke pihvin kanssa.

Nyt ei ole muuta jäljellä kuin nauttia ylellisesti valmistetusta pihvistä grillattujen vihannesten kanssa ilman pienintäkään katumusta. Oikein kypsennetyllä lihapalalla et loukkaa ketään vierasta ja sinusta tulee varmasti suosikkiisäntä.

Pannulla paistaminen: menettelytapa

FAQ
Useimmin kysytty kysymys
Onko teräspannu parempi kuin tarttumaton pannu?
Kyllä, lihaa, ehdottomasti. Teräspannu kestää korkeita lämpötiloja ja saa aikaan kauniin rapean kuoren, mihin tarttumattomat pannut eivät usein pysty.
Pitääkö teräspannu polttaa ennen käyttöä?
Kyllä, pannun polttaminen parantaa sen tarttumattomuusominaisuuksia ja suojaa sitä ruostumiselta.
Voinko laittaa teräspannun astianpesukoneeseen?
Ei, astianpesukone voi vahingoittaa pannun pintaa ja aiheuttaa korroosiota. Pese se vain käsin ja kuivaa se.
Soveltuuko teräspannu induktiokäyttöön?
Kyllä, teräspannut toimivat erinomaisesti kaikentyyppisillä liesillä, myös induktioliedellä.
Onko teräspannua vaikea huoltaa?
Ei lainkaan! Pese, kuivaa ja öljyä se kevyesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Mitä enemmän käytät sitä, sitä paremmin se toimii.