Täydellisen mehevän pihvin valmistaminen vaatii taitojen lisäksi myös oikeat välineet. Lihan ystäville teräspannut ovat itsestään selvä valinta - ne ovat kestäviä, monipuolisia ja johtavat hyvin lämpöä. Tutustu siihen, miksi tätä tuhoutumatonta vakiokalustoa ei pitäisi puuttua myöskään sinun keittiöstäsi.
- Kestää kaikkia lämpötiloja
Teräksellä on erinomainen lämmönkestävyys, joten voit hyödyntää ruoanlaittoa korkeissa lämpötiloissa. Teräs myös johtaa ja varastoi lämpöä hyvin. Se on ihanteellinen valinta lihan kypsentämiseen korkealla lämmöllä. - Parantaa sen ominaisuuksia
Lisätietoja :stäteräspannu kypsennät ja paistat, sitä parempi se on. Pannun käyttäminen mustuttaa sitä, mikä ei ole huono asia, vaan positiivinen muutos. Minkä muun keittoastian voi sanoa paranevan vuosien saatossa? - Täysin vaaraton
Pintarauta pannut on erittäin kova, etkä naarmuta sitä normaalissa käytössä. Muista pannuista voi irrota pintakäsittelyaineita ja päästä ruokaan ruoanvalmistuksen aikana, mutta teräksen kanssa sitä ei tapahdu missään tapauksessa. - Kaikki lämmönlähteet
Teräs on ferromagneettinen metalli, joten sillä voidaan valmistaa ruokaa kaikilla lämmönlähteillä, myös induktiolla. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, mitä teet tällä pannulla, kun hankit induktiolieden. - Vankka ja vankka
Ensisilmäyksellä teräksiset keittoastiat antavat vankan vaikutelman, eivätkä ne vain näytä vankoilta, vaan ne myös todella ovat sitä. Oikealla käsittelyllä se palvelee sinua monta vuotta, ja voit jopa testamentata rakkaan pannusi jälkeläisillesi.