Japanilainen veitsi GYUTOU KANETSUGU ZUIUN KIWAMI 21 cm, musta, Dellinger
Code: DNGR9505Product detailed description
Tärkeimmät edut:
- vankka ja erittäin terävä japanilainen kokkiveitsi erikoispainoksesta ZUIUN yrityksen satavuotisjuhlaan KANETSUGU
- monipuolinen käyttö keittiössä - sopii erinomaisesti lihan, hedelmien ja vihannesten viipalointiin, viipalointiin ja puhdistukseen
- korkeamman kärjen ansiosta se sopii myös yrttien, vihannesten ja pähkinöiden säilytykseen
- terän kärki on mallinnettu japanilaisen miekan mukaan, se soveltuu myös sellaisten ruokien valmistukseen, jotka edellyttävät kärjen käyttöä, sekä koristeelliseen veistämiseen
- japanilaisen SPG2-jauheteräksen ydin on 62 kerroksen välissä, jotka koostuvat kahdesta ruostumattomasta damaskusteräksestä, jotka takaavat poikkeuksellisen kestävyyden ja sitkeyden
- tätä korostaa Sub-Zero-lämpökäsittely, jossa terä jäähdytetään -70 °C:n tai sitä alhaisempaan lämpötilaan
- damascene-kuvio on ainutlaatuinen ja jäljittelemätön jokaisessa veitsessä
- terän erityinen DLC-pinnoite (Diamond-Like Carbon) lisää terän kovuutta, kulutuskestävyyttä ja vähentää kitkaa viipaloidessa
- ergonominen japanilaistyylinen seitsenkulmainen kahva tarjoaa mukavan ja turvallisen otteen ja takaa tarkan hallinnan työskentelyn aikana
- kahva on valmistettu eebenpuu-pakkauspuusta, joka on luonnostaan kestävä ja vakaa tiheän rakenteensa ansiosta
- täydellinen veitsitasapaino tuo mukavuutta ja estää käsien väsymistä
- toimitetaan ylellisessä puisessa lahjalaatikossa
Lisätietoja:
- terän pituus: 210 mm
- kokonaispituus: 355 mm
- älä pese astianpesukoneessa, pese käsin ja kuivaa heti käytön jälkeen
Additional parameters
Category: | Japanilaiset veitset |
---|---|
Weight: | 0.2 kg |
K překladu: | CZ AUTO |
Materiaali: | Damaskiteräs |
Koko: | 35 cm |
Tuotetyyppi: | Santoku-veitsi |
Terän pituus: | 21 cm |
Väri: | Musta |
Margin: | C |
Valmistaja: | Dellinger |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment