Dellinger -japanilainen viipalointiveitsi NAKIRI OKAMI 22,5 cm

Code: DNGRSXLKHAUS9
Sale
Brand: Dellinger
€83,99 –20 %
Dellinger -japanilainen viipalointiveitsi NAKIRI OKAMI 22,5 cm
€83,99 –20 % €67,19
Varastossa (2 pcs)

Erittäin terävä japanilainen viipalointiveitsi NAKIRI OKAMI (terän pituus 225 mm) sopii erinomaisesti raa'an tai kypsennetyn lihan käsittelyyn, sillä se leikkaa sen ohuiksi, täydellisiksi viipaleiksi, jotka säilyttävät mehukkuutensa. Välttämätön veitsi lihan, carpaccion tai kinkun ystäville.

Kaunista muotoilua ja korkeinta laatua korostaa kolme teräkerrosta - japanilaisesta AUS10-teräksestä valmistettu leikkuuydin on kahden ruostumattomasta teräksestä valmistetun kerroksen välissä, joten veitsellä on poikkeuksellinen kestävyys ja sitkeys. Käsin hiottu ja täydellisesti tasapainotettu terävä terä takaa, että viipaloidut tuotteet säilyttävät muotonsa ja rakenteensa.

Viiltoveitsessä NAKIRI OKAMI on erittäin kestävä ja vakaa G-10-materiaalista valmistettu pyöreä kahva, joka on koristeltu punaisilla viivoilla intohimon ja innostuksen symboliksi jokapäiväiseen toimintaan. Tämä materiaali ei syövytä, ei hapeta, on täysin vedenpitävä, hajuton ja huoltovapaa. Kahva on ergonomisesti muotoiltu ja käsin kiillotettu, ja sen kanssa on mukava työskennellä. Kaukoidän tunnelmaa havainnollistaa sitten mosaiikkiniitti, jossa on samurai-merkki.

Detailed information

Product detailed description

Tärkeimmät edut:

  • äärimmäinen terävyys
  • viipaloitu ruoka säilyttää muotonsa ja rakenteensa
  • käsin hiottu terä 15°:n kulmassa
  • kestävä terä, joka on valmistettu 3 teräkerroksesta
  • käsin kiillotettu kahva
  • poikkeuksellinen muotoilu

Lisätietoja:

  • kahvan pituus: 130 mm
  • terän pituus: 225 mm
  • kokonaispituus: 355 mm
  • suosittelemme vain käsinpesua

Additional parameters

Category: Viipalointiveitset
Weight: 0.225 kg
K překladu: CZ AUTO
Tuotesarja: Dellinger Okami
Materiaali: Ruostumaton teräs
Koko: 35 cm
Tuotetyyppi: Japanilainen veitsi
Väri: Musta
Kpl setissä: 1 ks
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: