Japanilaiset veitset

65 items total
MIYABI -japanilainen veitsi SHOTOH 5000FCD 9 cm
€149
MB34680091
Miyabi -japanilainen lihaveitsi GYUTOH 5000FCD 20 cm
€262
MB34681201
210451 japonsky nuz gyuto harukaze professional 20 cm cerna dellinger DNGR8594195884092
Miyabi -japanilainen veitsi NAKIRI 5000FCD 17 cm
€262
MB34685171
Dellinger-kokkiveitsi GOLD CHEF KIRITSUKE 20,5 cm
€131
DNGRKH166
Miyabi -japanilainen lihakirves NAKIRI 4000FC 17 cm
€186
MB33952171
210535 japonsky nuz kiritsuke zen 20 cm cerna yaxell
€192
YAX35534
Miyabi -japanilainen SANTOKU-veitsi 5000FCD 18 cm
€262
MB34684181
Dellinger-viipalointiveitsi KITA NORTH DAMASCUS 20,5 cm
€131
DNGRSXLKH134
Dellinger-kokkiveitsi RED CHEF KIRITSUKE 20,5 cm
€131
DNGRKH165
210592 japonsky nuz kiritsuke ran plus 20 cm cerna yaxell YAX36634
Miyabi -japanilainen Santoku-veitsi 7000D 18 cm
€266
MB34544181
Miyabi -japanilainen lihaveitsi GYUTOH 5000FCD 24 cm
€300
MB34681241
Yaxell -japanilainen veitsi NAKIRI RAN PLUS 18 cm, musta
€233
YAX36604
Dellinger-kokkiveitsi SAMURAI 20 cm
€135
DNGRSXLKHP8
Wüsthof -japanilainen veitsi Nakiri CLASSIC IKON 17 cm
€162
WU1030332617
Miyabi -japanilainen lihaveitsi GYUTOH 6000MCT 20 cm
€330
MB34073201
Dellinger-kokkiveitsi CHEF MANMOSU 23 cm
€184
DNGRSXLKH108
Miyabi -japanilainen Santoku-veitsi 4000FC 18 cm
€186
MB33957181
Miyabi -japanilainen vihannesveitsi SHOTOH 6000MCT 13 cm
€232
MB34072131
F.Dick -Yanagiba-veitsi RED SPIRIT 24 cm
€91
FDCK8175724
Dellinger-kokkiveitsi BLUE CHEF KIRITSUKE 20,5 cm
€134
DNGRKH164
Up
More products

Japanilaiset veitset: Perinteiden ja tarkkuuden yhdistelmä

Japanilaiset veitset ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja niiden poikkeuksellisen terävyyden, keveyden ja esteettisen muotoilunsa ansiosta. Niiden valmistus perustuu pitkään sepän taidon perinteeseen, joka on kehittynyt Japanissa vuosisatojen ajan. Nämä veitset on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista tarkkuutta ja tehokkuutta leikkaamiseen, mikä tekee niistä välttämättömiä työkaluja jokaiseen keittiöön.

Lue myös

Japanilaisten veitsien ominaisuudet

  • Terävyys – kovempien terästen käytön ansiosta japanilaiset veitset saavuttavat poikkeuksellisen terävyyden, mikä mahdollistaa tarkan leikkaamisen.
  • Keveys – ohuemmat terät ja ergonomiset kahvat takaavat helpon käsittelyn ja vähentävät väsymystä pitkäaikaisessa käytössä.
  • Estetiikka – usein valmistettu damaskilaisesta teräksestä, joka on erittäin tyylikäs, tai niitä koristellaan perinteisillä japanilaisilla taontatekniikoilla, minkä ansiosta japanilaiset veitset eivät ole vain toiminnallisia työkaluja, vaan myös taideteoksia.

Parhaat japanilaisten veitsien merkit

Japanilaisen veitsen valinnassa on tärkeää keskittyä vakiintuneisiin merkkeihin, jotka yhdistävät perinteisen käsityön ja modernin teknologian:

  • Dellinger – tämä merkki tarjoaa laajan valikoiman japanilaisen kulttuurin inspiroimia veitsiä. Niiden veitset ovat korkealaatuisia, teräviä ja kestäviä, ihanteellisia ammattikokeille ja intohimoisille kotikokeille.
  • Miyabi – yritys, joka yhdistää saksalaisen insinööritaidon ja japanilaisen käsityötaidon. Miyabi-veitset ovat tunnettuja poikkeuksellisesta terävyydestään, tarkkuudestaan ja esteettisestä muotoilustaan.
  • Yaxell on japanilainen valmistaja, jolla on pitkät perinteet ja jonka veitset ovat suosittuja ammattikokkien keskuudessa ympäri maailmaa. Yaxell yhdistää perinteiset sepäntekniikat moderneihin materiaaleihin, mikä takaa veitsien korkean laadun ja suorituskyvyn.

Vinkkejä japanilaisen veitsen valintaan

  • Veitsityyppi – mieti, mihin tarkoitukseen veistä eniten käytät (esim. Santoku yleiskäyttöön, Nakiri vihannesten leikkaamiseen).
  • Terän materiaali – valitse laadukkaasta teräksestä valmistetut veitset, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja helpon teroituksen.
  • Kahva – ergonominen muoto ja laadukas kahvan materiaali takaavat mukavan otteen ja turvallisen käsittelyn.

Investointi laadukkaaseen japanilaiseen veitseen kannattaa paitsi toiminnallisuuden, myös estetiikan ja pitkän käyttöiän kannalta. Näiden veitsien avulla jokainen ruoanlaittohetki on nautinto ja mahdollistaa ammattimaisten tulosten saavuttamisen keittiössäsi.