de Buyer -leivosvuoka ELASTOMOULE 20 pienelle canelé-muffinsille halkaisijaltaan 3,5 cm
Code: DB185621Related products
Product detailed description
Ammattikäyttöön tarkoitettu silikonimuotti 20 mini-canelé-sämpylälle ⌀ 3,5 cm Elastomoule® soveltuu sekä lämpimään että kylmään valmistukseen. Täydellinen muoto ja terävät reunat mahdollistavat luomustesi täydellisen esittelyn.
Ammattimaiset silikonimuotit Elastomoule® ranskalaiselta yritykseltä de Buyer ovat markkinoiden ehdotonta huippua. Erityismateriaalin - metallipölyä sisältävän silikonivaahdon - ansiosta nämä muotit ovat erittäin hyvin lämpöä johtavia ja takaavat täydelliset tulokset. Taikina on tasaisesti kypsennetty, ja sen koko pinnalla on karamellisoitunut kerros. Elastomoule®-muotit kestävät lämpötiloja -70 °C:sta +300 °C:een, joten ne soveltuvat sekä leivontaan että myöhempään säilytykseen pakastimessa. Ranskalaiset keittiömestarit käyttävät näitä muotteja erilaisten alkupalojen ja jälkiruokien valmistukseen, sekä paistettujen että paistamattomien. Ne soveltuvat myös erilaisiin munavoiteisiin, vaahdotettuihin vaahtoihin, aspikseihin jne.
Ammattimaiset silikonimuotit Elastomoule® de Buyer lyhyesti:
- joustava ja tarttumaton silikonivaahto, jossa on metallipölyä
- erittäin nopea lämmönsiirto materiaalissa olevien mikrokuplien ansiosta
- paahdetun sisällön täydellinen karamellisoituminen
- patentoitu järjestelmä
- soveltuu leivontaan ja pakastamiseen, kestää lämpötiloja -70 °C:sta +300 °C:seen
- ammattimainen laatu
Elastomoule®-muottien käyttö:
- Pese muotit saippuavedellä tai astianpesukoneessa ennen ensimmäistä käyttökertaa. Voitele muotti vain pienellä määrällä öljyä tai voita ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä ei ole tarpeen myöhemmässä käytössä.
- Jos käytät muotteja uunissa, aseta ne suoraan ritilälle, älä leivinpellille. Ritilän ansiosta lämpö kiertää paljon paremmin ja sisältö kypsyy tasaisemmin. Ritilä on sijoitettava uunin alaosaan.
- Elastomoule®-silikonimuoteissa paistettaessa käytettävät lämpötilat ovat samat kuin tavanomaisissa paistovuoissa.
- Älä käytä uunissa grillaustilassa, infrapunasäteet voivat vahingoittaa muotteja vakavasti.
- Voidaan käyttää mikroaaltouunissa.
- Älä koskaan laita uuniin, jos yksikään muotti on tyhjä! Lorauta tyhjiin kohtiin hieman öljyä tai ripottele niihin jauhoja.
- Älä käytä veistä tai muita teräviä esineitä muotin käsittelyyn.
- Helppo puhdistaa juoksevan veden alla tai astianpesukoneessa.
Ranskalainen erikoisuus - Canelés de Bordeaux, joka tunnetaan myös nimellä cannelés Bordelais, on aivan maaginen. Pienet kakut, joissa on rikas rommi-vanilja-aromi ja rapea karamellikuori. Tämän suositun reseptin kehitti noin 300 vuotta sitten tuntematon bordeaux'lainen kokki. Sen jälkeen siihen on tehty monia muutoksia. Kiiltävä, tummanruskeasta lähes mustaan vaihteleva pinta, katkeransuloinen maku ensimmäisellä suupalalla, rapea, makea karamellikuori, joka on täydellisessä ristiriidassa vaniljan ja rommin tuoksuisen herkän keskuksen kanssa - tämä on tämän jälkiruoan perusominaisuus. Nämä pikku pullat ovat vuosien jälkeen jälleen parrasvaloissa, ja ajan mittaan ne kilpailevat varmasti Crème brûléen kanssa suosituimmasta karamellisoidusta jälkiruoasta. Ne leivotaan erikoismuoteissa - joko kuparimuotissa, jossa on tinattu sisäpinta, tai uudemmissa silikonimuotissa. Ne tarjoillaan usein konjakin tai viinin kanssa, kuten perinteisissä ranskalaisissa maistiaisissa.
Resepti 12-16 kakkua varten, riippuen vuoan koosta
1/2 litraa maitoa
2 kokonaista kananmunaa
2 vatkattua munankeltuaista
1/2 vaniljatankoa tai 1/2 tl vaniljauutetta
3 - 4 ruokalusikallista rommia
1 kuppi tavallisia jauhoja
1 kuppi ruokosokeria
2 ruokalusikallista voita
voita muottien rasvaamiseen
sokeria ripottelua varten
Menettely:
1. Edellisenä päivänä: keitä maito vaniljan ja voin kanssa.
2. Kuumennuksen jälkeen annetaan jäähtyä hitaasti
3. Sekoita jauhot ja sokeri keskenään, lisää sitten munat ja munankeltuaiset, lisää kaikki kuumaan maito-vanilja-seokseen
4. Sekoita varovasti, jotta saat nestemäisen ja tasaisen massan, kuten pannukakkuja varten, anna jäähtyä ja lisää rommi.
5. Laita se jääkaappiin 24 tunniksi (enintään 48 tunniksi).
6. Kun olet valmis paistamaan kanelit: esilämmitä uuni 250 °C:seen.
7. Voitele vuoat runsaasti voilla ja tomusta sokerilla.
8. Kaada taikina muotteihin 3/4 asti.
9. Aseta muotit leivinpaperille, paista korkeassa lämpötilassa 5 minuuttia, vähennä sitten 175 °C:een ja paista 1 tunti. (Uunistasi riippuen oikea aika voi olla jopa 1 ja vartti!) Niiden pinnalla on ruskea kuori ja ne ovat sisältä kosteita.
10. Irrota ne varovasti muotista, kun ne ovat vielä kuumia. Anna jäähtyä.
11. Tarjoa teen tai kahvin kanssa aamiaisella tai lasillisen viiniä tai konjakkia myöhään iltapäivällä tai illalla.
Hyvää ruokahalua!
Additional parameters
Category: | Kuivakakkuvuoat |
---|---|
Weight: | 0.2 kg |
K překladu: | CZ AUTO |
Tuotesarja: | de Buyer Elastomoule® |
Materiaali: | Silikoni |
Tuotetyyppi: | Leivontavuoka |
Kpl setissä: | 1 ks |
Margin: | D |
Valmistaja: | de Buyer |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
✓ de Buyer je francouzský výrobce vysoce kvalitního kuchyňského vybavení |
Společnost de Buyer byla založena před téměř 190 lety ve francouzském Faymont-Val d’Ajol. Hrdá na své kořeny, obhajuje tradici a kvalitu francouzského designu do dnešních dnů. Výroba nádobí je ze značné části dělána ručně a svou roli hraje i po desetiletí předávané know-how.
De Buyer je tradiční rodinná firma založená roku 1830 ve Francii, která navrhuje a vyrábí prvotřídní gastronomické potřeby jako např. hrnce, kastroly, pánve nebo různé kuchyňské náčiní. Výrobky de Buyer jsou exportovány do více jak 95 zemí po celém světě a značka je též považována za významného inovátora, přihlašujícího tucet nových patentů ročně. Mezi nejvýznamnější inovace v posledních letech patří měděné nádobí PRIMA MATERA. Tato exkluzivní série se speciálním feromagnetickým dnem zprostředkovává tepelné vlastnosti měděného nádobí také pro majitele indukčních sporáků.