Wüsthof-kasvisveitsi GOURMET 10 cm
Code: WU4060Related products
Product detailed description
Yleisveitsi vihannesten, salottisipulien, sipulien tai yrttien puhdistamiseen ja leikkaamiseen, jota ei koti- eikä ammattikeittiöstä voi puuttua. Laadukas apuväline, jonka terän pituus on 10 cm ja käytännöllinen kahva mahdollistaa mukavan ja turvallisen työskentelyn.
- Yleisveitsi jokaiseen keittiöön
- Terän pituus 10 cm
- Ihanteellinen vihannesten viipalointiin ja puhdistukseen
Gourmet-sarja
- Solingenissa valmistetut laadukkaat ja tasapainoiset veitset
- Musta kahva on valmistettu erityisestä synteettisestä materiaalista
- Klassinen ulkonäkö kolmella niitillä, sopii hyvin käteen
- Huippu saksalainen seosteräs X50CrMoV15 käytetään
- Laserleikattu tarkasti teräsnauhasta
- Täysmetalliset veitsenterät, joiden terän pituus on 12 cm tai suurempi
- Erinomainen terä, joka on helppo huoltaa
- Kovuus 56-57 HRC Rockwellin asteikko
- Tarkka käsinhionta ja kiillotus täydellistä terää varten
- Tiukka jatkuva laadunvalvonta, terä tarkastetaan laserilla
- Veitset voidaan pestä astianpesukoneessa - käsinpesu on kuitenkin suositeltavaa
- Pidennetty takuu valmistus- ja materiaalivirheiden varalta 15 vuodeksi
- Sarja on saanut Yhdysvalloissa arvostetun NSF-laatu- ja hygieniamerkin
Gourmet-veitsisarja esittelee WÜSTHOF -tuotemerkin laatuveitset suositulla perinteisellä kolmen nastan muotoilulla. Niiden terät on laserleikattu tarkasti seostetusta X50CrMoV15-ruostumattomasta teräksestä. Ne valmistetaan 12-14 vaiheessa. Laadukkaiden materiaalien käytön ja tarkkuushionnan ansiosta ne ovat erittäin teräviä ja pitkäikäisiä.
Gourmet-veitsien kahva on valmistettu kestävästä synteettisestä materiaalista tyypillisessä mallissa, jossa on kolme niittiä. Kahvat on suunniteltu ergonomisten vaatimusten mukaisesti. Laadukkaat synteettiset materiaalit kestävät astianpesukoneen pesun, mutta suosittelemme käsinpesua terän laadun säilyttämiseksi, mikä sopii paremmin korkealaatuisille veitsille.
Erityistä tietokoneohjattua veitsien teroitusprosessia WÜSTHOF käytetään pitämään veitset täydellisen terävinä. Tietokone mittaa terän laserin avulla ja antaa robotille tarvittavat tiedot terän täydellistä teroitusta varten. Tietokoneavusteisen valmistuksen ansiosta veitset ovat erittäin tehokkaita (koko terän pituudelta) ja niiden käyttöikä on pitkä. Terän laatu on korkea, ja mikä tärkeintä, se on helposti palautettavissa.
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on mainittava tärkeä NSF-sertifikaatti, jonka Classic Ikon -sarja on saanut Yhdysvalloissa. NSF:n tavoitteena on suojella kansanterveyttä ja ympäristöä. Se sertifioi muun muassa keittiövälineet, kuten veitset, jotka eivät ole haitallisia ihmisten terveydelle. Tuote testataan myös suunnittelun, materiaaliturvallisuuden ja käytön osalta. NSF-logon löydät tuotteista, jotka ovat ympäristöystävällisiä eivätkä rasita ympäristöä tarpeettomasti.
Käytetyt tekniikat ja materiaalit
WÜSTHOF veitsien valmistuksessa käytetään korkealaatuista saksalaista X50CrMoV15-terästä, jossa on noin 0,5 prosenttia hiiltä ja seosaineina kromia, molybdeeniä ja vanadiinia. Lisätyn kromin ansiosta se on korroosionkestävä, mikä on toivottavaa keittiöveitsille.
Terä on laserleikattu teräsnauhasta. Sen jälkeen sitä sammutetaan 15 minuutin ajan 1070 °C:ssa ja jäähdytetään nopeasti 60 °C:seen kahdessa minuutissa. Myöhemmin suoritettu karkaisu (materiaalia kuumennetaan hitaasti 200 °C:een 45 minuutin ajan) poistaa terän sisäiset jännitykset ja vakauttaa sen martensiittisen rakenteen. Näin terä saa optimaalisen vaaditun 56-57° Rockwellin kovuuden ja suuremman sitkeyden.
Erityinen veitsen teroitusprosessi WÜSTHOF nimeltään PEtec (Precision Edge Technology) takaa ihanteellisen leikkauskulman. Kyseessä on huipputeknologia, jossa veitsiä teroitetaan tietokoneiden ohjaamilla ja valvomilla roboteilla. Tämän prosessin etuna on tarkka geometria koko terän pituudelta, veitsen huomattava ja erittäin korkea leikkausjälki, joka on verrattavissa partaveitsenterävään terään, ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, terän pitkä käyttöikä.
Vakaa terä ja terän täydellinen geometria takaavat poikkeuksellisen leikkuutehon ja tarkan hallinnan leikkauksessa. Teräväkulma takaa entistä paremman terävyyden, mikä tekee viipaloimisesta miellyttävämpää. Kiilamaisen leikkauksen ansiosta veitsi tunkeutuu ruokaan vaivattomasti.
Veitsen teroitus WÜSTHOF
Jokainen veitsi on teroitettava aika ajoin, sillä se tylsistyy pitkäaikaisen käytön jälkeen. Kromattuja hiomakiviä käytetään terän ylläpitoon ja elvyttämiseen, kun taas teroituskiviä suositellaan veitsien teroittamiseen WÜSTHOF. Vähemmän kokeneille tarjoamme myös hiomakoneet, joiden käyttö on helpompaa. Aja veitsi varovasti muutaman kerran hiontaurakan läpi, niin terä palautuu ennalleen.
Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG perustettiin Solingeniin jo vuonna 1814, ja 200-vuotisen olemassaolonsa aikana Wüsthofin perhe on ollut johdossa seitsemässä sukupolvessa. Se ylpeilee joillakin maailman edistyneimmistä, pitkälle automatisoiduista valmistusprosesseista. Esimerkiksi lähes 40-vaiheisessa veitsentuotannossa käytetään 100 robottia.
Veitsimerkit WÜSTHOF myydään nyt yli 80 maassa ympäri maailmaa. Korkealuokkaisten materiaalien ja nykyaikaisten tietokoneohjattujen tekniikoiden ansiosta niitä on helppo käyttää ja valmistaa ruokaa. Kulinaarinen nautinto itsessään.
Additional parameters
Category: | Juuresveitset |
---|---|
Weight: | 0.1 kg |
K překladu: | CZ AUTO |
Koko: | 10 cm |
Tuotetyyppi: | Erikoisveitset |
Terän pituus: | 10 cm |
Kpl setissä: | 1 ks |
Margin: | D |
Valmistaja: | WÜSTHOF |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.