de Buyer -leipäveitsi FIBRE CARBON 2 26 cm

Code: DB428626
Sale
Brand: de Buyer
€91,53 –24 %
de Buyer -leipäveitsi FIBRE CARBON 2 26 cm
€91,53 –24 % €68,87
Varastossa (2 pcs)

De Buyer -leipäveitsessä on 25,6 cm pitkä hammastettu terä, joka on valmistettu korkealaatuisesta saksalaisesta ruokailuteräksestä. Äärimmäinen terävyys, ainutlaatuinen veitsen tasapainojärjestelmä kokin tarpeiden mukaan. Kädensija mahdollistaa mukavan ja väsymättömän työskentelyn.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

De Buyerin Fibre Karbon 2 -mallistoon kuuluvassa leipä- ja leivonnaisveitsessä on hammastettu pitkä terä ja se on erittäin terävä. Tämä veitsi on ihanteellinen leivän ja muiden leivonnaisten viipalointiin sen sahanterän ansiosta. Se pystyy käsittelemään jopa kovia kuoria ja siististi leikattuja viipaleita rikkomatta kuohkeaa murua.

Terä on valmistettu korkealaatuisesta saksalaisesta ruostumattomasta teräksestä X50CrMoV15 (erikoisveitsiteräs), jonka kovuus on 56 HRC (Rockwellin kovuusasteikko). FK2-sarjassa on ainutlaatuinen järjestelmä, jolla veitsi tasapainotetaan kokin tarpeiden mukaan. Ruuvaa vain kahvassa oleva ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalka irti ja poista tarvittava määrä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja inserttejä.

Veitsen kahva on valmistettu käsin hiilikuitua kerrostamalla. Tämä tekee siitä erittäin kestävän ja vahvan, ja se antaa mukavan ja mukavan otteen, joka mahdollistaa väsymättömän viipaloimisen. Suojus suojaa sormia. Veitsiteline on ihanteellinen veitsien turvalliseen säilytykseen.

TEKNISET TIEDOT

Veitsen pituus: 40,5 cm

Terän pituus: 26 cm

Materiaali: erikoisveitsi nocel, hiilikuitu (kahva)

Väri: hopea, musta (kahva)

EDUT JA HAITAT

plus

Leipäveitsessä on hammastettu terä, ja se sopii erinomaisesti leivän ja muiden leivonnaisten viipalointiin.

Terä on erittäin terävä.

Veitsen terä on valmistettu korkealaatuisesta saksalaisesta ruostumattomasta teräksestä.

Ainutlaatuinen järjestelmä veitsen tasapainottamiseksi kokin tarpeiden mukaan.

Suojus suojaa sormia. Sujuva siirtyminen suojuksen ja kahvan välillä.

Ergonominen kahva tarjoaa turvallisen, mukavan ja miellyttävän otteen väsymättömään työskentelyyn.

Veitsi soveltuu myös ammattikäyttöön.

KÄYTÄNNÖN NEUVOJA

Astianpesukoneen kestävä: EI

Pese veitsi aina vain kylmällä vedellä, jotta terävyys säilyy pidempään.

ERO TEROITUSKIVEN, VEITSEN TEROITTIMEN JA TEROITUSKIVEN VÄLILLÄ

Käytä veitsen teroitinta säännöllisen huollon yhteydessä - ennen jokaista veitsen käyttökertaa. Käytä teroitinta tai teroituskiveä kuitenkin vain silloin tällöin, kun veitsi on todella tylsä.

VEITSILAUTANEN

Veitsenteroitinta käytetään veitsien säännölliseen huoltoon. Veitsen teroittimella voit palauttaa veitsien alkuperäisen terävyyden nopeasti ja helposti. Käytä teroitinta terän huoltoon. Jo tylsään veitseen ei ole helppo saada terävää reunaa - tässä tapauksessa valitse veitsen teroitin tai teroituskivi. Teroittimessa on kahva, ja hiontaosassa voi olla hienompi tai karkeampi pinta. Teroitin ei ole käytännöllinen liian suurten veitsien huoltoon.

Hiomakiven hiontaosa voidaan valmistaa eri materiaaleista - timantista, keraamisesta, erikoisleikkausteräksestä jne. Valitse teroitusosan pituus teroitettavien veitsenterien pituuden mukaan. Meillä on teroittimia, joissa on teroitusosat 20 cm:stä aina 31,5 cm:iin asti - erityinen teurastajan teroitin suurten veitsien teroittamiseen.

Veitsen teroitus hiomakivellä

broušení nože ocílkou

Pidä teroitinta pystysuorassa toisessa kädessä ja veistä toisessa kädessä (noin 20° kallistettuna teroittimen pintaan nähden). On parasta käyttää tukea (esim. pöytää ja pyyhettä, jotta teroitin ei liukastuisi), jotta kulma pysyy samana terän koko pit uudelta ja teroitus pysyy tarkkana. Teroittimella työskentely vaatii harjoittelua, jotta vältytään terän ei-toivotuilta hampailta. Vedä veitsi kantapäästä kärkeen terää vasten ja toista sama terän toisella puolella (20 kertaa kummallakin puolella). Yritä pitää veitsen ja teroittimen välinen kulma samana äläkä työnnä liian kovaa.

BROUSEK TO KNIFE

Veitsen teroitinta käytetään veitsen alkuperäisen terävyyden palauttamiseen. Toisin kuin veitsenteroitin, se voi käsitellä myös tylsiä veitsiä. Veitsenteroitin sisältää eri materiaaleista valmistettuja hiomalaikkoja, joilla venytät veistä. Veitsien teroittaminen veitsenteroittimella on siis erittäin helppoa ja nopeaa. Aja terää koko veitsen pituudelta hiomalaikalla muutaman kerran, ja sinulla on taas täysin terävä veitsi. Teroitinta tarvitsee käyttää vain kerran kuukaudessa tai jos veitsi on jo tylsä. Veitsen teroitin riittää säännölliseen huoltoon ennen viipalointia.

RUSKEA KIVI

Veitsen teroituskiven pinnassa on tietty karkeus. Mukana on myös kaksijakoinen hiomakivi, jonka toinen puoli on karkea ja toinen puoli hieno. Teroituskiveä käytetään veitsien alkuperäisen terävyyden palauttamiseen - veitsenteroittajana. Hiontakivi on kostutettava ennen käyttöä, ja veitsenterät on asetettava oikeaan kulmaan sitä vasten (noin 12-15°).

Veitsen teroitus hiomakivellä

broušení nože brusným kamenem

Aseta veitsen terä kiven toiseen päähän ja vedä veistä tasaisesti hieman oikealle terää vasten. Käännä veitsi ja vedä samalla tavalla mutta vastakkaiseen suuntaan. Pyyhkäise aina koko terän pituudelta. Varo kuitenkin, ettei terä jää kiinni hiomakiven reunaan. Vedä veitsestä kuin yrittäisit leikata ohuen siivun veitsestä. Älä paina veistä liikaa. Hio ensin karkeammalla pinnalla ja sitten hienommalla pinnalla terän tasoittamiseksi ja purseiden poistamiseksi.

HIOMAKIVEN KARKEUS

Valitse hiomakiven karkeus veitsen käyttötarkoituksen mukaan. Terä on hiottu hiomakivellä, jossa on karkeampi reuna, joka on ihanteellinen pehmeiden ja kuitumaisten ainesosien, kuten vihannesten tai lihan, leikkaamiseen. Hienommilla hiomakivillä (joiden karkeus on pienempi) saadaan sileä reuna, joka soveltuu leikkaamiseen pikemminkin painamalla kuin vetämällä, esim. pilkottaessa tai nyljettäessä. Tuloksena syntyvä särmä riippuu hiomakiven karkeudesta ja kulmasta, jossa teroitat veitsen.

Hiontakiven karkeus (karkeusaste) ilmoitetaan numerolla, joka vastaa seulan silmien lukumäärää tuumaa (25,4 mm) kohti, jonka läpi hioma-aine vielä putoaa seulonnan aikana. Näin ollen mitä suurempi numero, sitä tiheämpi seula ja sitä hienompi hioma-aine. Kansainvälisissä standardeissa FEPA (Federation of European Grinding Aid Manufacturers) ilmoitetaan raekoko, katso taulukko:

FEPA:n mukainen raekoko

Sanallinen nimi

7, 8, 10, 12

rough

14, 16, 20, 22, 24, 30

rough

36, 40, 46, 54, 60

medium

70, 80, 90, 100, 120

fine

150, 180, 220, 240

hyvin herkkä

280, 320, 400, 500, 600

erityisen herkkä

800, 1000, 1200

erittäin hieno

Celozrnný chléb

TÄYSJYVÄLEIPÄ ILMAN VAIVAAMISTA

Ainesosat
3 kuppia (708 ml) lämmintä (ei kuumaa) vettä, 1 rkl kuivahiivaa, 1 rkl sokeria, 1 rkl kasviöljyä (esim. 1 rkl etikkaa, 3 kuppia (375 g) tavallista vehnäjauhoa tai tavallista spelttivehnäjauhoa, 2,5-3 kuppia (324-389 g) täysjyväjauhoa, 1-1,5 rkl suolaa, pähkinöitä, siemeniä maun mukaan

Menettely
1. Sekoita suuressa kulhossa lämmin vesi, hiiva ja sokeri. Vesi ei saa olla kuumaa, vaan pikemminkin ruumiinlämpöistä, jotta hiiva ei pääse hajoamaan. Odota muutama minuutti, kunnes hiiva on aktiivista ja muodostaa kuplia pinnalle, ja lisää sitten etikka ja öljy.

2. Lisää sileät jauhot kuppi kerrallaan ja sekoita taikina huolellisesti jokaisen kupin välillä. Lisää nyt täysjyväjauhot ja suola vähitellen ja sekoita huolellisesti jokaisen lisäyksen välillä. Taikina on hyvin ohutta, muhkeaa ja tahmeaa. Lisää siemeniä, pähkinöitä tai mitä tahansa haluat. Voit kokeilla myös yrttejä, kuivattuja tomaatteja, valkosipulia tai paistettua sipulia.

3. Peitä puhtaalla pyyhkeellä ja anna kohota lämpimässä paikassa noin 30-40 minuuttia, kunnes taikina on kaksinkertaistunut.

4. Kuumenna uuni 185 °C:een. Siirrä taikina lastalla leipävuokaan (taikinasta tulee 2 leipää). Ripottele pinnalle lisää siemeniä ja paista noin 50 minuuttia, kunnes leipä on päältä kullanruskeaa. Voit myös todeta leivän olevan valmis ensi silmäyksellä yksinkertaisesti siitä, että se siirtyy pois muotin reunoilta ja sen ympärille syntyy pieni rako. Kun otat leivän uunista, voit liu'uttaa sen sujuvasti ritilälle, jossa se jäähtyy kauniisti palamatta. Voit tarkistaa, onko leipä jo paistunut, koputtamalla leivän pohjaan, sen pitäisi kuulostaa ontolta.
Reseptilähde ja reseptikuva: https://kitchenette.cz/clanek/73-celozrnny-chleb-bez-hneteni

KOTITEKOISEN KUMINANLEIVÄN RESEPTI

lngredience

200 g ruisjauhoja (voi olla myös täysjyväjauhoja), 300 g vehnäleipäjauhoja, 200 g vehnäjauhoja (voi olla myös täysjyväjauhoja tai spelttivehnäjauhoja), kokonainen juustokumina (n. 15 g), 15 g tuorehiivaa, 1 tl sokeria (tai hunajaa, melassia, ...), 490 ml vettä (voit kokeilla myös olutta, heraa), 15 g suolaa

Domácí kmínový chléb

Menettely
1. Murenna hiiva tehosekoittimen kulhoon. Jos sinulla ei ole prosessoria, vaivaa taikina käsin. Lisää sokeri ja sekoita haarukalla, kunnes siitä tulee ohutta lietettä. Sekoita veteen ja sekoita hyvin vispilällä.

2. Lisää seuraavaksi kaikki muut reseptin osat. Käännä kone matalalle nopeudelle ja anna sen vaivata 10 minuuttia. Jos käytät kotileipuria, anna taikinan vaivautua 30 minuuttia ja poista taikina sitten.

3. Laita työstetty ja tahmea taikina mieluiten muovikulhoon, joka on voideltu teelusikallisella öljyä. Jos sinulla ei ole kannellista kulhoa, laita kulho muovipussiin. Anna kohota huoneenlämmössä tunnin ajan. Taita kerran tänä aikana. Tämä tapahtuu venyttämällä taikinan reunoja ja taittamalla ne taikinan keskelle. Tehdään se miehelle suoraan kulhossa ympäriinsä.

4. Tunnin kuluttua voitele linjaa hieman ja venytä taikina suunnilleen neliön muotoiseksi. Taita ja kiristä kartion muotoon. Jauhota donitsi ruisjauhoilla ja aseta taikinatötterö sauma ylöspäin. Voit antaa taikinan kohota pyyhkeellä vuoratussa siivilässä ja jauhottaa sen. Kippauksen jälkeen liitos on alhaalla, eikä se purkaudu leivonnan aikana. Laita taikina takaisin pussiin ja anna kohota tunnin ajan. Noin 20 minuutin kuluttua käynnistä uuni, jossa on leivinkivi ja vesipannu. Jos paistat leivinpaperilla, voit lämmittää ne myöhemmin uudelleen. Uunin lämpötilan on oltava vähintään 250 °C .

5. Kippaa kohonnut leipä, joka on täyttänyt vuoan kokonaan, varovasti istutuslastan päälle. Pölytä tämä karkealla jauholla tai maissijauholla. Leipä liukuu sitä pitkin paremmin. Jos paistat leivinpaperilla, on tärkeää, ettet vedä sitä ulos lainkaan. Se jäähtyy nopeasti, ja leipä halkeilee reunoiltaan. Valmista noin 200 ml kuumaa vettä vedenkeittimestä, partaterä ja istutuslapio. Se menee nyt hyvin nopeasti. Varo erityisesti höyryä!

6. Kippaa leipä lapiolle, leikkaa se halutessasi ja liu'uta se nopeasti uuniin kivelle tai pellille. Kaada vettä uunin pohjalla olevaan pohjalevyyn ja sulje uuni nopeasti. Aseta minuutiksi 15 minuuttia.

7. Laske sitten lämpötila 190-200 °C:een. Nosta leivinpelti veteen ja paista 30 minuuttia.

8. Anna jäähtyä ritilällä. Älä leikkaa lämmintä leipää! Se kutistuisi.

Valmistetaan edellä mainituista aineksista 1200 g painava leipä.

Reseptilähde ja reseptikuva: http://www.pazitka.cz/ostatni/domaci-kminovy-chleba-z-drozdi/

Additional parameters

Category: Leipäveitset
Weight: 0.28 kg
K překladu: CZ AUTO
Tuotesarja: De Buyer Fiber Carbon
Materiaali: Ruostumaton teräs
Koko: 26 cm
Tuotetyyppi: Leipäveitsi
Terän pituus: 26 cm
Väri: Musta
Kpl setissä: 1 ks
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ de Buyer je francouzský výrobce vysoce kvalitního kuchyňského vybavení
Hrnce, pánve, kastroly, kuchyňské náčiní
✓ Tradiční rodinná firma
✓ Založena r. 1830, inovace, ekologie, maximální kvalita

109140

Společnost de Buyer byla založena před téměř 190 lety ve francouzském Faymont-Val d’Ajol. Hrdá na své kořeny, obhajuje tradici a kvalitu francouzského designu do dnešních dnů. Výroba nádobí je ze značné části dělána ručně a svou roli hraje i po desetiletí předávané know-how.

De Buyer je tradiční rodinná firma založená roku 1830 ve Francii, která navrhuje a vyrábí prvotřídní gastronomické potřeby jako např. hrnce, kastroly, pánve nebo různé kuchyňské náčiní. Výrobky de Buyer jsou exportovány do více jak 95 zemí po celém světě a značka je též považována za významného inovátora, přihlašujícího tucet nových patentů ročně. Mezi nejvýznamnější inovace v posledních letech patří měděné nádobí PRIMA MATERA. Tato exkluzivní série se speciálním feromagnetickým dnem zprostředkovává tepelné vlastnosti měděného nádobí také pro majitele indukčních sporáků.