Lion Sabatier -Santoku-veitsi PROVENCAO 18 cm, niitit ruostumatonta terästä, ruskea

Code: LS834785
€143 –12 %
Lion Sabatier -Santoku-veitsi PROVENCAO 18 cm, niitit ruostumatonta terästä, ruskea
€143 –12 % €125,23
Varastossa (>5 pcs)

Jos etsit parhaita laitteita kulinaarisiin luomuksiisi, Lion Sabatier on varmasti mieleesi. Ensiluokkaiset ranskalaiset veitset, jotka perustuvat yli 200 vuoden valmistusperinteeseen, eivät voisi olla muuta kuin yksinkertaisesti... täydellisiä!

  • santoku-veitsi, jossa on leveä ja vahva terä vihannesten, lihan ja kalan leikkaamiseen paksuiksi paloiksi erityisesti aasialaisia ruokia valmistettaessa
  • korkealaatuista terästä, typpivahvistettu parantaakseen terän kovuutta, käyttöikää ja korroosionesto-ominaisuuksia
  • ei sovellu astianpesukoneeseen, suosittelemme käsinpesua ja välitöntä kuivausta pehmeällä liinalla

Detailed information

Product detailed description

Tärkeimmät edut:

  • santoku-veitsi, jossa on leveä ja vahva terä vihannesten, lihan ja kalan leikkaamiseen paksuiksi paloiksi erityisesti aasialaisia ruokia valmistettaessa
  • vaativille amatööri- ja ammattikokeille
  • käsin kiillotettu - jokainen pala on käsityönä valmistettua ylellisyyttä
  • 100 % taottu Ranskassa yhdestä kappaleesta 4116 NITRO+ -terästä
  • korkealaatuista terästä, typpivahvistettu parantaakseen terän kovuutta, käyttöikää ja korroosionesto-ominaisuuksia
  • ergonominen oliivipuukahva, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut niitit
  • osa laajaa erikoisveitsivalikoimaa PROVENCAO

Lisätietoja:

  • terän pituus: 180 mm
  • materiaali: ruostumaton teräs French 4116 NITRO+, johon on lisätty typpeä
  • ei sovellu astianpesukoneeseen, suosittelemme käsinpesua ja välitöntä kuivausta pehmeällä liinalla
  • älä unohda teroittaa säännöllisesti

Additional parameters

Category: Santoku-veitset
Weight: 0.2 kg
K překladu: CZ AUTO
Materiaali: Ruostumaton teräs
Tuotetyyppi: Santoku-veitsi
Terän pituus: 18 cm
Väri: Ruskea
Kpl setissä: 1 ks
Margin: C
Valmistaja: Lion Sabatier
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: