Haluatko valmistaa pihvin perunoiden ja vihannesten kanssa alusta loppuun yhdessä padassa? Silloin uunipannut ovat sinua varten. Ne kestävät sekä paistamista että paistamista ja kestävät silti korkeita lämpötiloja. Tutustutaanpa niihin tarkemmin, jotta tiedät, mitä sinun kannattaa ottaa huomioon ruoanlaitossa.
Valitse mieluiten pannu, jossa on merkintä "uuninkestävä" tai jossa on uunisymboli. Jos et löydä sellaista, päätä pannun ja kahvan materiaalista sekä korkeimmasta lämpötilasta, joka on turvallinen astialle. Nämä arvot ovat yleensä 200 °C:n ja 260 °C:n välillä, ja jotkut pannut soveltuvat grillaukseen jopa 300 °C:n lämpötilaan asti.
Lisätietoja uunin soveltuvuudesta tai lämpötilarajoista on kohdassa .tuote-eritelmässä. Uunipannut takaavat paitsi sen, että niissä valmistetaan haluamasi ruoka, myös sen, että ne kestävät turvallisesti korkeita lämpötiloja eivätkä menetä ominaisuuksiaan niiden vuoksi.