Staub-patakattila COCOTTE 23 cm, soikea, valkoinen, valurauta
Code: ST11023107Related products
Product detailed description
Soikea valurautapata on ajaton apu hauduttamiseen, leivontaan, keittoihin ja yhden padan aterioihin. Kaiken valmistaminen STAUBin emaloidussa valurautapadassa tai "COCOTTE" on erittäin helppoa. Staub soikea kattila on keittiön ehdoton varuste, jokaisella pitäisi olla sellainen. Kattila muodostaa yhteyden lieden ja pöydän välille, joten voit tarjoilla suoraan siitä. Ruoka säilyttää lämpötilansa ja näyttää kauniilta pöydässä.
Emaloitu sisäpinta on mattamusta, ja se takaa, että kaikki, mitä siinä valmistat, on herkullista ja herkkää. Suljettu kierto ja pienet ulokkeet kannen alapuolella luovat ihanteelliset olosuhteet hitaalle kypsentämiselle ja hauduttamiselle. Johtavat kokit rakastavat valurautaisia keittoastioita Staub niiden poikkeuksellisten ominaisuuksien vuoksi: ne pitävät lämpöä pitkään, parantavat ruoan makua ja ovat lähes tuhoutumattomia.
Tärkeimmät edut:
- Kannen sisäpuolella on ulokkeita ruoan "hidasta kypsentämistä" varten
- Helppo valmistaa, täydellinen sekä aloitteleville että ammattilaiskokeille
- Emaloitu valurautasäiliö, erittäin kestävä, korroosionkestävä, värit pysyvät pysyvinä, sirujen kestävä, erinomainen lämmönjohtavuus
- Sileä pohja sopii käytettäväksi kaikentyyppisissä keittolähteissä, myös induktiokeittimissä
- Tuotteelle on tehty kaikenlaisia tiukkoja testejä, joilla varmistetaan ruoan optimaalinen toimivuus ja maku
- Soveltuu uuniin 250 °C:seen asti
- Ainutlaatuinen kahvan muotoilu mahdollistaa helpon ja turvallisen otteen itse valurautasäiliöstä
Tekniset tiedot:
- Koko: 23 cm
- Tilavuus: 2,35 l
- Väri: valkoinen tryffeli
Be the first who will post an article to this item!
✓ Francouzský výrobce světoznámého litinového nádobí |
Francouzská společnost Staub vyrábí od roku 1974 proslulé litinové nádobí známé po celém světě. Všechny typické produkty této značky jsou nepřilnavé a vysoce odolné vůči teplotním šokům, odřením i poškrábání. I proto jsou tolik populární mezi michelinskými kuchaři a v současné době se prodávají ve více než 50 zemích.
Francis Staub založil svou společnost v roce 1974 v Alsasku, východním regionu Francie, který je znám svou bohatou gastronomickou historií. Odlévané smaltované železo je pak tradiční a vysoce odolný materiál, který najde využití především při dlouhém vaření. Výborně totiž udržuje teplotu a zajišťuje její rovnoměrnou distribuci. Nádobí Staub je smaltované po obou stranách a vyrábí se přímo ve Francii ve třech výrobních závodech. Je vhodné jak pro profesionální kuchaře, tak pro začátečníky, kteří rádi objevují chutné a zdravé pokrmy. A kromě již legendárních hrnců nabízí Staub širokou paletu litinového nádobí jako kastroly na soté, grilovací pánve, tajine, woky.