Wüsthof-pihviveitsi EPICURE 12 cm
Code: WU3968Product detailed description
Veitset EPICURE ovat ruoanlaittoväline kaikille, jotka elävät kokkailun parissa. Ne auttavat voittamaan kaikki haasteet. Niissä yhdistyvät kahden suuren filosofian hyveet: japanilaisten veitsien tehokkuus ja keveys sekä saksalainen laatu ja turvallisuus. Ne edustavat aivan uudenlaista veitsityyppiä, joka sopii kaikkiin ruoanlaittotyyleihin ja asettaa uuden standardin laatuveitsien toiminnalle ja suorituskyvylle. EPICURE -sarjan kehityksessä on johdonmukaisesti noudatettu halua jättää pois tarpeeton ja optimoida tarpeellinen.
Pihviveitsi EPICURE on varustettu tukevalla ohuella terällä. Siinä on hiottu selkäranka ja suora terä. Se leikkaa pihvit ja kyljykset vaivattomasti. Sopii grillatulle lihalle.
Sarja EPICURE
- Solingenissa valmistetut korkealaatuiset taotut veitset
- Täydellisen tasapainoinen ja ergonomisesti muotoiltu helppoon työskentelyyn
- Niitattu kahva mukautuu käden luonnolliseen liikkeeseen
- Kahva erikoismateriaalia: luonnonkuitua ja hartsia
- Huippu saksalainen seosteräs X50CrMoV15 käytetään
- Erinomainen terä, joka on helppo huoltaa
- Kovuus 58 HRC Rockwellin asteikko
- Erityinen tietokoneohjattu PEtec-hiontaprosessi
- Tarkka käsinhionta ja kiillotus täydellistä terää varten
- Tiukka jatkuva laadunvalvonta, terä tarkastetaan laserilla
- Innovatiivinen suojus, joka takaa turvallisen otteen
- Sujuva siirtyminen suojuksen ja kahvan välillä
- Imukappaleiden saumaton ja hygieeninen kiinnitys
- Veitset voidaan pestä astianpesukoneessa - käsinpesu on kuitenkin suositeltavaa
- Pidennetty takuu valmistus- ja materiaalivirheiden varalta 15 vuodeksi
EPICURE -sarjan erityispiirre on kahvan pidennetty muoto ja sen valmistuksessa käytetty materiaali. Suunnittelijat valitsivat materiaaliksi luonnonkuitua ja hartsia, minkä ansiosta he pystyivät tarjoamaan käyttäjälle puun miellyttävän tuntuman ja synteettisten vaihtoehtojen kestävyyden ja hygieenisen puhtauden. Näin ne ovat yhdistäneet molempien materiaalien edut, eivätkä ne ole rasittaneet ympäristöä. Leveämpi teräpinta-ala ei ainoastaan tarjoa parempaa hallintaa veitsen ohjaamisessa, vaan auttaa myös saamaan ruoan nopeasti ja siististi kattilaan.
Jokaisen veitsen sielu on sen terä. Tämä on valmistettu yhdestä kappaleesta seosterästä X50CrMoV15 EPICURE -sarjaa varten. Tämän ruostumattoman teräksen erinomaisia ominaisuuksia parannetaan entisestään karkaisu- ja taontaprosessilla, joka lisää veitsen leikkuukykyä ja pidentää terän käyttöikää merkittävästi. EPICURE -sarjan kovuus on 58 Rockwellin luokkaa, mikä on ihanteellinen keittiöveitsille. Rakastat EPICURE -veitsiä niiden korkean alkutarkkuuden vuoksi, ja ne myös säilyvät pitkään terävinä. Terät ovat kestäviä ja helposti teroitettavia.
Erityistä tietokoneohjattua veitsien teroitusprosessia WÜSTHOF käytetään pitämään veitset täydellisen terävinä. Tietokone mittaa terän laserin avulla ja antaa robotille tarvittavat tiedot terän täydellistä teroitusta varten. Tietokoneavusteisen valmistuksen ansiosta veitset ovat erittäin tehokkaita (koko terän pituudelta) ja niiden käyttöikä on pitkä. Terän laatu on korkea, ja mikä tärkeintä, se on helposti palautettavissa.
Käytetyt tekniikat ja materiaalit
WÜSTHOF veitsien valmistuksessa käytetään korkealaatuista saksalaista X50CrMoV15-terästä, jossa on noin 0,5 prosenttia hiiltä ja seosaineina kromia, molybdeeniä ja vanadiinia. Lisätyn kromin ansiosta se on korroosionkestävä, mikä on toivottavaa keittiöveitsille.
Teräsnauhasta muodostetaan tarkkuusterät takomalla ne muottiin. Näitä kovetetaan 15 minuuttia 1070 °C:ssa ja jäähdytetään sitten nopeasti 60 °C:seen kahdessa minuutissa. Myöhemmin suoritettu karkaisu (materiaalia kuumennetaan hitaasti 200 °C:een 45 minuutin ajan) poistaa terän sisäiset jännitykset ja vakauttaa sen martensiittisen rakenteen. Tämä antaa terälle optimaalisen vaaditun 58° Rockwellin kovuuden ja suuremman sitkeyden.
Erityinen veitsen teroitusprosessi WÜSTHOF nimeltään PEtec (Precision Edge Technology) takaa ihanteellisen leikkauskulman. Kyseessä on huipputeknologia, jossa veitsiä teroitetaan tietokoneiden ohjaamilla ja valvomilla roboteilla. Tämän prosessin etuna on tarkka geometria koko terän pituudelta, veitsen huomattava ja erittäin korkea leikkausjälki, joka on verrattavissa partaveitsenterävään terään, ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, terän pitkä käyttöikä.
Vakaa terä ja terän täydellinen geometria takaavat poikkeuksellisen leikkuutehon ja tarkan hallinnan leikkauksessa. Terävä 15°:n kulma takaa entistä paremman terävyyden, mikä tekee viipaloimisesta miellyttävämpää. Kiilamaisen leikkauksen ansiosta veitsi tunkeutuu ruokaan vaivattomasti.
Uudelleen suunniteltu suojus ja sen innovatiivinen geometria takaavat painon tasaisen jakautumisen veitsen keskelle, mikä helpottaa sen käsittelyä. Se on integroitu osaksi yhdestä teräksestä valmistettua terää. Suojaa sormia liukastumasta terään ja takaa veitsen tarkan hallinnan.
Luonnonkuidusta ja hartsista valmistettu ergonominen kahva on suunniteltu siten, että se painaa enemmän leikattavaa esinettä ja työskentelee siten paljon tehokkaammin. Se on etukolmannekseltaan leveämpi ja kapenee taaksepäin. Vain näin se voi mukautua käden luonnolliseen otteeseen. Samalla se takaa paremman turvallisuuden ja huomattavasti helpomman käytön. Varret on kiinnitetty varteen kahdella niitillä. Yksittäisten osien täydellinen liittäminen toisiinsa estää saostumien ja bakteerien muodostumisen.
Veitsen teroitus WÜSTHOF
Jokainen veitsi on teroitettava aika ajoin, sillä se tylsistyy pitkäaikaisen käytön jälkeen. Kromattuja hiomakiviä käytetään terän ylläpitoon ja elvyttämiseen, kun taas teroituskiviä suositellaan veitsien teroittamiseen WÜSTHOF. Vähemmän kokeneille tarjoamme myös hiomakoneet, joiden käyttö on helpompaa. Aja veitsi varovasti muutaman kerran hiontaurakan läpi, niin terä palautuu ennalleen.
Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG perustettiin Solingeniin jo vuonna 1814, ja 200-vuotisen olemassaolonsa aikana Wüsthofin perhe on ollut johdossa seitsemässä sukupolvessa. Se ylpeilee joillakin maailman edistyneimmistä, pitkälle automatisoiduista valmistusprosesseista. Esimerkiksi lähes 40-vaiheisessa veitsentuotannossa käytetään 100 robottia.
Veitsimerkit WÜSTHOF myydään nyt yli 80 maassa ympäri maailmaa. Korkealuokkaisten materiaalien ja nykyaikaisten tietokoneohjattujen tekniikoiden ansiosta niitä on helppo käyttää ja valmistaa ruokaa. Kulinaarinen nautinto itsessään.
Additional parameters
Category: | Pihviveitset |
---|---|
Weight: | 0.19 kg |
K překladu: | CZ AUTO |
Tuotesarja: | WÜSTHOF EPICURE |
Materiaali: | Ruostumaton teräs |
Koko: | 12 cm |
Tuotetyyppi: | Pihviveitsi |
Terän pituus: | 12 cm |
Väri: | Ruskea |
Kpl setissä: | 1 ks |
Margin: | D |
Valmistaja: | WÜSTHOF |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.