F.Dick -Santoku-veitsi 17 cm

Code: FDCK8164217H
Brand: F.DICK
€646 –13 %
F.Dick -Santoku-veitsi 17 cm
€646 –13 % €557
Varastossa (1 pcs)

Perinteisellä japanilaisella Santoku-veitsellä on monia käyttötarkoituksia merenelävien, lihan ja vihannesten valmistuksessa, ja siitä on vähitellen tulossa olennainen osa tšekkiläisiä keittiöitä ja kaikkia ruoanlaiton ja laadukkaiden ruoanlaittovälineiden ystäviä. Santoku-veitsen kahva on valmistettu luumupuusta. Tämä veitsi on vakiona pakattu lahjasettiin.

Detailed information

Product detailed description

Perinteisellä japanilaisella Santoku-veitsellä on monia käyttötarkoituksia merenelävien, lihan ja vihannesten valmistuksessa, ja siitä on vähitellen tulossa olennainen osa tšekkiläisiä keittiöitä ja kaikkia ruoanlaiton ja laadukkaiden ruoanlaittovälineiden ystäviä. Santoku-veitsen kahva on valmistettu luumupuusta. Tämä veitsi on vakiona pakattu lahjasettiin.

Taottu, rajoitettu vuosipäivän sarja: tämän poikkeuksellisen sarjan veitsien ydin koostuu erittäin ohuista kerroksista erittäin seostettua "Double X VG 12" -hiiliterästä, jonka äärimmäinen kovuus on 61˚ HRC. Tuloksena on erityisen tehokas leikkaus ja terän käyttöiän merkittävä pidentyminen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kerroksellinen ydin on elintarvikeystävällinen. Kaikki 1778-sarjan veitset hiotaan ja viimeistellään käsin, ja myös kahva ja terä ovat Dickin asiantuntijoiden valmistamia.

Tekniset tiedot:

  • Perinteinen japanilainen veitsi lihaa ja vihanneksia varten
  • Sarja 1778
  • Luumupuinen kahva
  • Lahjapakattu
  • Erittäin kova teräs
  • Kerroksellinen ydin on ruoka-ystävällinen
  • Leikataan käsin
  • Materiaali: ruostumaton teräs, luumupuu
  • Koko: 17 cm

Additional parameters

Category: Santoku-veitset
Weight: 0.65 kg
K překladu: CZ AUTO
Materiaali: Ruostumaton teräs
Koko: 17 cm
Tuotetyyppi: Japanilainen ja santoku-veitsi
Terän pituus: 17 cm
Väri: Ruskea
Kpl setissä: 1 ks
Margin: E
Valmistaja: F.DICK
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: