Grillausta Severinillä
Sähkögrillit
Kuumenee nollasta 500 asteeseen kymmenessä minuutissa
Osta
Miksi grillata sähkögrillillä?
kuumempi kuin kaasu
Kaasugrillien enimmäislämpötila on 250–350 °C, ja niiden kuumentumisessa kestää noin 20 minuuttia. Severin grillit saavuttavat 500 °C:n enimmäislämpötilan vain kymmenessä minuutissa. Voit grillata helposti paksutkin pihvit.
nopeampi kuin hiili
Hiiligrillit on kuumennettava vähintään 30 minuuttia ennen grillausta. Ne saavuttavat 400 – 1000 °C:n lämpötilan, mutta lämpötilaa ei voida säätää. Severin sähkögrillit kuumenevat kymmenessä minuutissa, ja lämpötilaa voidaan säätää helposti.
ympäristöystävällinen
Sähköllä voit grillata ilman kaasuja ja savua. Ennen kaikkea voit grillata ilman ongelmia naapureiden kanssa, varsinkin esimerkiksi parvekkeella, jolloin naapurit ovat lähellä. Voit käyttää grilliä myös kotona talvikuukausina.
Severin Sevo & Senoa
500 °C:n Boost Zone -ominaisuus
Kaksi lämmitysaluetta, joista 500 °C:n alueella saat pihveihin rapean karamellisoidun pinnan.
Hidasta haudutusta
Laadukkaan kannen ja tarkan lämpötilan säätömahdollisuuden ansiosta voit valmistaa maukkaita, hitaasti kypsennettyjä ribsejä, porsaan kylkeä tai vaikka confit-kanaa.
OLED-näyttö ja paistolämpömittari
Onnistuminen on taattu digitaalisen OLED-näytön tarkkojen lämpötila-asetusten ja integroidun paistolämpömittarin ansiosta.
Älysovellus
Sevo Smart -sarjan grillejä voi hallita mobiilisovelluksella. Voit valita halutun tuloksen ja lämpötilan ja lisäksi integroidun paistolämpömittarin avulla voit seurata lihan sisäosan kypsentymistä.
Katso video
Grillausta edistyneen teknologian avulla
Design- ja innovaatiopalkintoja
18 items total