Viipalointiveitsi KANETSUGU PRO-M 21 cm, musta, Dellinger
Code: DNGR9009Product detailed description
Tärkeimmät edut:
- erittäin terävä japanilainen viipalointiveitsi Slice / Sashimi valmistettu japanilaisesta VG-10 Damascus -teräksestä vaikuttavalla muotoilulla ja korkealla laadulla
- se sopii erinomaisesti ohuiksi viipaleiksi leikkaamiseen, viipalointiin ja maustamiseen, naudan carpaccion, kalkkunan tai paahtopaistin valmistukseen
- erittäin terävä japanilaisesta damaskusteräksestä VG-10 valmistettu leikkausydin on sijoitettu 32 kerroksen ruostumattoman SUS-410-teräksen väliin, mikä takaa terän täydellisen terävyyden ja kestävyyden
- tätä korostaa Sub-Zero-lämpökäsittely, jossa terä jäähdytetään -70 °C:n tai sitä alhaisempaan lämpötilaan
- damascene-kuvio on ainutlaatuinen ja jäljittelemätön jokaisessa veitsessä
- länsimainen kahva on valmistettu Micarta-materiaalista, jossa on koristeellinen punainen rengas, joka on huolellisesti käsin kiillotettu, ergonomisesti muotoiltu ja suunniteltu erinomaista käden hallintaa varten
- micarta-materiaali on vedenpitävää ja täysin hajutonta, ei syövyttävää, ei hapettavaa, ei pehmentävää ja huoltovapaata
- veitsi on täydellisesti tasapainossa, mikä vähentää käsien väsymistä pitkäaikaisessa käytössä ja lisää työtehoa
- erityisesti suunniteltu suojuksen muoto sopii aasialaisen veitsen otteeseen
- veitsi on ihanteellinen ammattikokille ja innokkaille kotikokeille, jotka etsivät luotettavaa ja voimakasta työkalua jokapäiväiseen käyttöön
Lisätietoja:
- terän pituus: 210 mm
- kokonaispituus: 340 mm
- älä pese astianpesukoneessa, pese käsin ja kuivaa heti käytön jälkeen
Additional parameters
Category: | Viipalointiveitset |
---|---|
Weight: | 0.3 kg |
K překladu: | CZ AUTO |
Materiaali: | Damaskiteräs |
Koko: | 34 cm |
Tuotetyyppi: | Japanilainen veitsi |
Terän pituus: | 21 cm |
Väri: | Musta |
Margin: | C |
Valmistaja: | Dellinger |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment