WMF ProfiResist

WMF Profi Resist
WMF
Profi Resist
Tarttumaton pannu elämää varten
Osta
Ruostumaton mutta tarttumaton
WMF Profi Resist
Image
Suojaverkko
PermaDurin tarttumatonta pintaa suojaa korotettu hunajakennomainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne. Tämä suojaa naarmuuntumiselta ja mahdollistaa myös rasvan ihanteellisen jakautumisen tasaisen ruskistumisen ja rapean paistamisen.
Image
PermaDur tarttumaton pinta
Erittäin kestävä, ei sisällä haitallisia aineita. Soveltuu pikapaistamiseen sekä hellävaraiseen kypsentämiseen pienellä rasvamäärällä (esim. kalalle, kananmunille tai pannukakulle).
Image
Nopea ja tasainen lämmitys
Pannut on valmistettu kolmesta materiaalikerroksesta - alumiinisydämestä, sisäpuolisesta 18/10 ruostumattomasta teräksestä ja ulkopuolisesta erittäin kestävästä kromiteräksestä. Tämä materiaali jakaa lämmön tasaisesti koko pinnalleen.
Image
Uuniin ja induktioon
Pannut kestävät kuumuutta jopa 260 °C:seen asti ja sopivat kaikentyyppisille keittolevyille, myös induktioliedelle.
"Täydellinen tyytyväisyys, se ei pala, mutta liha ruskistuu kauniisti. Pesee hyvin myös ilman astianpesukonetta."
Marcela M.

"Täydellinen pannu! Profi resist -säätö toimii moitteettomasti. Ostan toisenkin ;-)"
Dusan E.
WMF Profi Resist - molempien maailmojen parhaat puolet
 
Nazev
Nazev
Nazev
 
Tarttumattomat pannut
Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pannut
WMF Profi Resist
Suurin haittapuoli
Ne naarmuuntuvat nopeasti
Kokemattomille, lautasen tarttuu kiinni
Molempien maailmojen parhaat puolet
Tärkein etu
Helppo huolto
Ne voidaan kuumentaa korkeaan lämpötilaan lihan nopeaa ruskistamista ja paahtamista varten.
Paahdettu kuin ruostumattomasta teräksestä valmistettu paistinpannu. Helppo ja kätevä huoltaa kuin tarttumaton pannu.
Sopii valmistukseen
Kananmunat tai pannukakut eivät tartu niihin, ja niiden huoltaminen on erittäin helppoa. Pihvejä on kuitenkin vaikea kypsentää niillä - niitä ei voi kuumentaa korkeaan lämpötilaan, eikä tarttumattomaan pintaan muodostu lihan maun kannalta ratkaisevaa kuorta ja valumia.
Teräspannut ovat ihanteellisia lihan kypsentämiseen. Ne vaativat kuitenkin hieman taitoa ja kokemusta. Monien mielestä ne eivät yksinkertaisesti sovellu varsinkaan herkkien ruokien, kuten kalan tai munien, valmistukseen.
Monipuolinen.
Kuinka kauan ne kestävät
Jos tarttumaton pinta naarmuuntuu, se menettää tarttumattomuusominaisuutensa. Ole myös varovainen ostaessasi halvempia pannuja. Huonolaatuiset tarttumattomat pinnat saattavat sisältää PFOA:ta ja muita haitallisia aineita, jotka vapautuvat ruokaan naarmuuntuessaan.

Kevyet pannut voivat vaikuttaa hyvältä ruoanlaittoon, mutta vuoden kuluttua ne alkavat usein notkistua. Pannu ei kuumene tasaisesti, ja pannukakut palavat reunoilta ja jäävät keskeltä kypsymättä.
Erityisen kestävät ja kestävät käytännössä koko eliniän.
Tarttumaton pannu koko elämäksi.
Se kestää naarmuja, ja se kestää korkeita lämpötiloja lihan paahtamista varten.
4 items total