Yaxell -Santoku-veitsi RAN PLUS 16,5 cm, musta

Code: YAX36601
Akce Sticker
Brand: Yaxell
€213 –20 % €170
Varastossa (4 pcs)

Jos haluat saavuttaa keittiössä samanlaisia tuloksia kuin ammattikokit ympäri maailmaa, tarvitset muun muassa korkealaatuisia keittiöveitsiä. Älä huoli, sinun ei tarvitse lähteä Japaniin asti hakemaan niitä, sillä Kulina tuo ne sinulle.

  • yleismallinen veitsi lihan, hedelmien ja vihannesten viipalointiin ilman mehuvuotoja
  • leveä, erittäin terävä ja sileä terä, joka on valmistettu 69 kerroksesta Damascene-terästä
  • ei sovellu astianpesukoneeseen

Detailed information

Product detailed description

Tärkeimmät edut:

  • yleismallinen veitsi lihan, hedelmien ja vihannesten viipalointiin ilman mehuvuotoja
  • sopii hyvin aasialaisen keittiön ystäville
  • poikkeuksellinen muotoilu ja erinomaiset leikkuuominaisuudet
  • leveä, erittäin terävä ja sileä terä, joka on valmistettu 69 kerroksesta Damascene-terästä
  • erittäin kestävä VG 10 ruostumattomasta teräksestä valmistettu ydin, jonka kovuus on 61 HRC
  • terää koristaa käsin työstetty logo
  • tyylikäs ergonominen kahva, joka on valmistettu kangasmikartasta, on helppo pitää kädessä eikä liukastu edes märkänä
  • kahvan pää, niitit ja suojus 18/10 ruostumatonta terästä
  • kahvan pää on myös koristeltu käsin työstetyllä logolla
  • käsintehty, jokainen kappale on alkuperäinen
  • erinomainen lahjaidea - toimitetaan lahjapakkauksessa

Lisätietoja:

  • terän pituus: 165 mm
  • kokonaispituus: 305 mm
  • ei sovellu astianpesukoneeseen
  • puhdistetaan haalealla, ei kuumalla vedellä ja miedolla pesuaineella
  • ei ole tarkoitettu luullisen lihan leikkaamiseen
  • käytetään vain leikkuulaudalla, joka on mieluiten puusta tai muovista valmistettu

Additional parameters

Category: Santoku-veitset
Weight: 0.3 kg
K překladu: CZ AUTO
Tuotesarja: Yaxell Ran Plus
Materiaali: Damaskiteräs
Koko: 30 cm
Tuotetyyppi: Santoku-veitsi
Terän pituus: 16 cm
Väri: Musta
Kpl setissä: 1 ks
Margin: E
Valmistaja: Yaxell
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: