Zwilling Five Star -kokin veitsi + leikkausveitsi

Code: ZW30142000
Brand: ZWILLING
€147 –9 %
Zwilling Five Star -kokin veitsi + leikkausveitsi
€147 –9 % €133
Loppuunmyyty
The item has been sold out…

Zwilling Five Star kokin ja vartaiden veitsisarja. Muoto tekee siitä ihanteellisen aasialaisten ruokien valmistukseen. Ergonomisesti muotoiltu, synteettinen kahva.

Detailed information

Product detailed description

Zwilling Five Star Chef's -veitsi + vartaat

Kokin veitsi - Välttämätön apuri monenlaisiin tehtäviin. Se on ihanteellinen kala-, liha-, siipikarja- ja kasvisruokien valmistukseen, ja sillä on helppo viipaloida ja leikata lukemattomia eri ainesosia. Pitkän terän ansiosta se on ihanteellinen suurempien ainesosien käsittelyyn - suurten lihapalojen leikkaamiseen pieniksi paloiksi tai vihannesten pilkkomiseen.

Kokkiveitsen suojus (veitsen vahvistettu teräsosa terän ja kahvan välissä) ei ainoastaan suojaa tehokkaasti sormia, vaan se myös tukee sormia tukevasti ja tasapainottaa koko veitsen tasapainoa, mikä tekee veitsen käytöstä mukavampaa ja ennen kaikkea turvallisempaa.

Piikkiveitsi - Pieni, kevyt ja ehdottoman monipuolinen veitsi, jossa on keskeltä kaartuva ohut terä. Ne soveltuvat monenlaisiin keittiötöihin viipaloimisesta siivoamiseen ja lihan vartaaseen pujottamisesta, mistä ne ovat saaneet nimensä. Ergonomisesti muotoiltu, synteettinen kahva takaa mukavan ja turvallisen käytön.

  • Kokkiveitsen pituus: 20 cm
  • Kippiterän pituus: 10 cm

Ergonominen kahva on yhdistetty sujuvasti terään, joka on taottu yhdestä kappaleesta korkealaatuista, pakkaskarkaistua ruostumatonta terästä. Laadukkaiden materiaalien ja uusien teknologisten prosessien yhdistelmän tuloksena syntyy veitsi, jossa on kestävä, tasapainoinen, joustava terä ja pitkäaikainen terävyys.

Erikoissekoitus parasta saksalaista terästä, jossa kromin ja hiilen suhde on optimaalinen, takaa parhaat ominaisuudet. Veitset taotaan yhdestä teräksestä Sigmaforge®-tekniikalla ja karkaistaan Friodur®-tekniikalla, joka koostuu kylmäkarkaisusta, joka tekee veitsistä kovempia ja korroosionkestävämpiä.

Zwilling-veitsien huolto

Pesu ja puhdistus

Zwilling-veitset voidaan pestä astianpesukoneessa korkealaatuisen teräksen erityisen koostumuksen ansiosta, mutta veitsiä ei saa altistaa yli 55 °C:n lämpötiloille eikä niihin saa koskettaa muita esineitä (kattiloita, ruokailuvälineitä, muita veitsiä). Astianpesuaineet sisältävät usein aggressiivisia kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa teräksen ja kahvan pintaa, lyhentää terien käyttöikää ja lyhentää niiden terävyyden säilymistä. Käsinpesu on hellävaraisempaa veitsille, ja siksi sitä suositellaan. Pese veitset haalealla vedellä ja miedolla pesuaineella sienen pehmeällä puolella.

Leikkuumatto

Suosittelemme joustavan leikkuualustan (leikkuulauta) käyttöä - puinen, silikoninen tai muovinen. Liian kovat materiaalit, kuten lasi, graniitti tai keramiikka, voivat tietyissä olosuhteissa vaurioittaa terää ja leikkuureunaa.

Teroitus / hionta

Jokainen veitsi, jopa paras veitsi, menettää ennemmin tai myöhemmin alkuperäisen terävyytensä ja se on teroitettava. Koska tylsä veitsi on vaarallisempi kuin terävä, suosittelemme teroittamaan veitset säännöllisesti. Jos veitseen syntyy "hammas" tai muodonmuutos, suosittelemme, että veitsi luovutetaan asiantuntijalle mahdollisimman pian.
Suosittelemme käyttämään teroitukseen alkuperäisiä Zwillingin teroituskiviä, teroituskiviä ja teroituskiviä.
Järjestämme mielellämme veitsen teroituksen suoraan valmistajalta tai suosittelemme hyväksi havaittua veitsiliikkeitä. Potten & Pannen - Staněkin henkilökunta esittelee mielellään oikean veitsen teroitusmenetelmän milloin tahansa.

Turvallinen varastointi

Säilytä veitsiä turvallisessa paikassa (lasten ulottumattomissa) ja varmista aina, että kahva on sinuun päin, ei terä. Terät eivät saa koskettaa toisiaan varastoinnin aikana.
Aseta puiseen veitsilohkoon tai magneettipalkkiin aina vain puhdistettuja ja kuivattuja veitsiä.

Oikea veitsi

Käytä aina oikeaa veistä - käsittelemiesi ainesosien (liha, vihannekset, kala, leivonnaiset) koko ja rakenne vaihtelevat suuresti, joten käytä erityisiä leikkaustekniikoita ja siten myös erityistä veistä kutakin ainesosaa varten.

Additional parameters

Category: Veitsisetit
Weight: 0.4 kg
K překladu: CZ AUTO
Tuotetyyppi: Veitsisetti
Tuotetiedot: Soveltuu asianpesukoneeseen
Kpl setissä: 1 ks
Sisältää veitsitelineen: Ei
Margin: E
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.